Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Albu, vorbe dure la adresa fostei soții. Cum răspunde Iulia celor mai recente acuzații: „Este o persoană care are nevoie de ajutor”

Mihai Albu, vorbe dure la adresa fostei soții. Cum răspunde Iulia celor mai recente acuzații: „Este o persoană care are nevoie de ajutor”
15

de Cristina Țapu,

Mihai Albu continuă atacurile publice la adresa fostei sale soții, Iulia Albu, deși separarea dintre ei a avut loc în urmă cu aproape un deceniu. Recent, Mihai Albu a declarat că, deși a divorțat de Iulia Albu cu peste un deceniu în urmă, nu reușește să ajungă la un acord cu ea în ceea ce privește creșterea fiicei lor, Mikaela. Deși a solicitat intervenția Protecției Copilului pentru a obține mai mult timp alături de fiica sa, demersul său nu a avut succes. După acuzațiile fostului soț, creatoarea de modă a dorit să clarifice situația delicată în care a fost pusă.

Iulia Albu, deranjată de faptul că Mihai Albu continuă atacul public la adresa ei

Iulia Albu susține că declarațiile fostului său soț sunt unele nefondate. În plus, Iulia nu își poate explica motivul pentru care acesta continuă să o denigreze în presă, chiar și la un deceniu de la despărțirea care a avut loc între ei. Criticul vestimentar a subliniat că atât ea, cât și Mikaela, își doresc liniște și se simt afectate de comentariile pe care le face Mihai în spațiul public.

Mikaela si tatal ei, Mihai AlbuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Fostului meu soț îi doresc liniște sufletească, sănătate și inspirație. Am înțeles acum mult timp ca liniștea se construiește și menține cel mai greu și sper ca într-o zi și el să o găsească. Au trecut 11 ani de când am divorțat, iar tot ce Mikaela și cu mine ne dorim este exact asta: liniște. Mihai este o persoană care are nevoie de ajutor. În ciuda faptului că facem de ani de zile eforturi masive ca acest discurs la adresa mea să înceteze, lucrurile sunt la fel. Mihai a putut mereu să își vadă copilul, mai mult, de fiecare dată când Mikaela își dorește să îl vadă, noi încurajăm acest lucru.

După diagnosticul lui, Mikaela a fost dusă și adusă de noi să își vadă tatăl, nu conform programului, ci de câteva ori pe săptămână, ca și în alte ocazii. Acest circ mediatic constant nu face bine nimănui. Nici lui, nici nouă și cu atât mai puțin Mikaelei. Declarațiile lui, deși nu sunt noi ca discurs, au surprins-o și pe ea, care, la momentul publicării era la el, și, am aflat ulterior, la momentul filmării materialului tocmai se întorsese dintr-o mini vacanță cu el, Elena și fetița acesteia la Huși”, a declarat Iulia Albu, conform Cancan.

În perioada anterioară întâlnirii cu creatorul de pantofi, Iulia Albu era o tânără studentă la Drept și nu își putea închipui schimbările majore ce aveau să apară în viața sa. În 2004, Iulia și Mihai Albu s-au căsătorit, iar în acest fel, Iulia a renunțat la numele său de familie.

Mihai Albu și-a refăcut viața amoroasă alături de medicul Elena Nechifor

Înainte de căsătorie, Iulia era cunoscută sub numele de Iulia Voichița. După semnarea actelor necesare, ea a preluat numele soțului, devenind astfel Iulia Albu. Cuplul a rămas căsătorit până în 2013, iar cei doi au o fiică adolescentă pe nume Mikaela. După separare, fiica cuplului a rămas în grija mamei.

Atât Mihai, cât și Iulia, și-au refăcut viața amoroasă după separare. În prezent, Iulia formează un cuplu alături de Mihai Alexandru, împreună cu care a participat la emisiunea Asia Express, iar Mihai trăiește o poveste de dragoste cu doctorul cardiolog Elena Nechifor.

Elena Nechifor, medic cardiolog de profesie, îl sprijină pe Mihai Albu în această perioadă dificilă, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Cei doi s-au cunoscut la spitalul unde ea lucrează, iar Elena a fost cea care a aflat prima despre boala care-l pune la grea încercare pe creatorul de pantofi.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton