Homepage  / Vedete româneşti

Mihai și Iulia Albu își aruncă, din nou, vorbe dure. Creatorul de pantofi, replică tăioasă pentru fosta soție: „Își dorește ceva reclamă”

Mihai și Iulia Albu își aruncă, din nou, vorbe dure. Creatorul de pantofi, replică tăioasă pentru fosta soție: „Își dorește ceva reclamă”
20

de Cristina Țapu,

Mihai Albu a reacționat după ce Iulia Albu a afirmat că nu era potrivit ca fiica lor să afle despre problemele lui de sănătate înainte de Evaluarea Națională. Designerul de pantofi a suferit o operație de cancer de prostată.

Mihai Albu, replică dură pentru fosta sa soție, Iulia

Divorțați din 2013, Mihai și Iulia Albu au o fiică, Mikaela. Adolescenta, care locuiește cu mama sa, a terminat clasa a VIII-a și acum susține Evaluarea Națională. Deși relația dintre părinți nu este una bună, Mihai Albu i-a promis fiicei sale că nu se va mai certa public cu Iulia Albu. Cu toate acestea, el a decis să rupă tăcerea după ce Iulia Albu a făcut anumite declarații care l-au deranjat.

Într-un interviu pentru Cancan, Iulia Albu a dezvăluit că Mikaela a avut un an dificil, mai ales după ce a aflat cu câteva luni înainte de Evaluarea Națională că tatăl ei a fost operat de cancer de prostată. Mihai Albu a fost diagnosticat în urma unui control de rutină, a fost operat, iar acum continuă procesul de recuperare.

mihai-albuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

„A fost un an greu, pentru că în primul rând a fost pregătirea Mikaelei. În al doilea rând, a fost vestea despre fostul meu soț. Ea nu era cazul să afle de asta cu două luni înainte de examen, dar asta a fost”, a fost declarația care l-a deranjat pe Mihai Albu și l-a determinat să vorbească despre subiectul delicat și să-și exprime punctul de vedere.

„I-am promis anul trecut fetiței mele că nu voi mai vorbi public despre mama ei, însă acum sunt nevoit să aduc anumite precizări referitoare la acuzația că «NU AR FI FOST CAZUL» să-i spun Mikaelei despre afecțiunea medicală de care sufăr (ea fiind în clasa a opta și urmând a susține examenul de capacitate).

Am aflat de afecțiunea mea la începutul lunii februarie, apoi în lunile martie și aprilie am urmat un protocol de analize, investigații și proceduri invazive care au avut ca finalitate o operație complexă. Toate aceste luni (februarie, martie și aprilie) am ținut discreție totală asupra afecțiunii, informând doar familia și prietenii foarte apropiați, tocmai în încercarea de a o proteja pe fiica mea în această perioadă dificilă.

mikaela-fiica-iuliei-albu-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 20

Abia după ce am trecut prin intervenția chirurgicală, respectiv la zece zile după, doar atunci când medicii m-au asigurat că totul este ok, am informat-o pe fiica mea, chiar de Sărbătorile Pascale când a petrecut cu mine, văzându-mă în convalescență (cu tuburi de dren și sondă) Am protejat-o cu toată ființa mea, spunându-i doar atunci când am considerat ca ESTE CAZUL!

La acel moment deja aflaseră mult prea multe persoane de boala mea, eram sunat chiar de persoane din presă care aflaseră ceva, dar nu aveau confirmări. După ce i-am spus fetiței mele, la câteva zile chiar, am făcut și public anunțul. Cu siguranță Mikaela a fost afectată de această veste certându-mă că nu i-am spus încă de la început pentru ca ar fi dorit să fie mai mult lângă mine, i-am explicat care a fost motivul și vă asigur că a înțeles!

Fiica mea este foarte bine pregătită pentru examenul de capacitate și sunt convins că va trece cu bine, foștii mei socri s-au ocupat intensiv de pregătirea ei. Probabil mama ei dorește ceva reclamă, doar ce este „jurată la o emisiune TV”. Mika, tati te iubește mult și este lângă tine!”, a fost mesajul pe care Mihai l-a scris pe paginile personale ale rețelelor de socializare.

Mihai Albu a revenit în atelierul de pantofi

După o intervenție chirurgicală complicată pentru a combate cancerul, Mihai Albu se recuperează și s-a întors deja în atelierul său de pantofi, susținând că se simte din ce în ce mai bine de la o zi la alta.

Mihai Albu are o relație de doi ani cu Elena Nechifor, care îi este alături în această perioadă dificilă, după diagnosticul său de cancer. Elena, iubita lui discretă și mai tânără cu două decenii, nu face parte din showbiz.

Elena Nechifor, medic cardiolog de profesie, îl sprijină pe Mihai Albu în această perioadă dificilă, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Cei doi s-au cunoscut la spitalul unde ea lucrează, iar Elena a fost cea care a aflat prima despre boala care-l pune la grea încercare pe creatorul de pantofi.

Sursă foto: Instagram Iulia Albu – Arhivă TV Mania

Citește și:






PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton