Homepage  / Vedete româneşti

Cum este viața lui Mihai Albu după diagnosticul de cancer. Creatorul de pantofi îi este recunoscător iubitei: „Avem o relație model!”

Cum este viața lui Mihai Albu după diagnosticul de cancer. Creatorul de pantofi îi este recunoscător iubitei: „Avem o relație model!”
10

de Cristina Țapu,

Mihai Albu, în vârstă de 62 de ani, a primit un diagnostic cumplit în primăvara acestui an, în urma unui control. Medicii au descoperit că desginerul de pantofi suferă de cancer la prostată. În prezent, Mihai se simte mai bine și are doar cuvinte de laudă la adresa celei care i-a fost alături în această perioadă atât de dificilă.

Mihai Album, despre viața sa după diagnosticul de cancer

În primăvara anului 2024, Mihai Albu a fost diagnosticat cu cancer la prostată și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Fostul soț al Iuliei Albu continuă procesul de recuperare și încearcă să ducă o viață normală. El a povestit că s-a bucurat de vacanță în compania iubitei sale, medicul Elena Nechifor.

Se poate considera un bărbat norocos, având alături o femeie care îl sprijină necondiționat. Iubita lui a fost o adevărată ancoră în această perioadă dificilă, fiind mereu alături de el în lupta împotriva cancerului.

mihai albu iubitaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Designerul se simte bine și și-a reluat cariera, mai ales că creațiile sale continuă să fie foarte apreciate. Recent, Mihai Albu a petrecut o vacanță relaxantă, unde a avut ocazia să își pună ordine în gânduri și să să lase în urmă stresul.

„E o perioadă bună. Am avut parte și de câteva zile de concediu, am fost și în zona Moldovei, am fost și pe litoralul românesc, un program complet. Sunt bine, inițial știam că nu e bine să stau la soare, dar se pare că nu e nicio interdicție.

Am avut mare grijă, să stau cât mai mult la umbră, cât mai acoperit, m-am bucurat mai mult de priveliște, de aerul de acolo. Am fost cu partenera mea și cu fetița ei. A fost lângă mine și când mi-a fost greu și când totul e ok.

Suntem unul lângă altul, ne înțelegem bine și, în sfârșit, avem o relație model. Ne înțelegem din toate punctele de vedere, ne și sfătuim, avem grijă de absolut tot ce ne înconjoară, ce e în imediata apropiere de fetița ei”, a declarat Mihai Albu, conform Antena Stars.

Elena Nechifor are doar cuvinte de laudă la adresa partenerului său

Elena Nechifor, medic cardiolog de profesie, îl sprijină pe Mihai Albu în această perioadă dificilă, după ce acesta a fost diagnosticat cu cancer de prostată. Cei doi s-au cunoscut la spitalul unde ea lucrează, iar Elena a fost cea care a aflat prima despre boala care-l pune la grea încercare pe creatorul de pantofi.

Deși îi despart două decenii în ceea ce privește diferența de vârstă, dragostea lor este mai puternica decât orice obstacol, iar Elena este decisă să-i fie alături lui MIhai la bine și la greu, indiferent de ce îi va rezerva viitorul.

„Am un partener superb și am intrat în relație fără să știu cine a fost Mihai Albu. Între noi e diferență de fix 20 de ani. Povestindu-mi cine este el, de fapt, mi-am dat seama că este un element de patrimoniu, pe care trebuie să-l rezerv„, declara Elena Nechifor, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, de la PRO TV.

Sursă foto: Instagram – Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton