Homepage  / Vedete româneşti

Mihai Albu, decizie radicală legat de Iulia Albu: „I-am promis fetiței mele, ea mi-a cerut”. Ce relație are acum cu adolescenta Mikaela

Mihai Albu, decizie radicală legat de Iulia Albu: "I-am promis fetiței mele, ea mi-a cerut". Ce relație are acum cu adolescenta Mikaela
7

de Redactia Tvmania,

Au trecut 10 ani de la divorțul dintre Mihai și Iulia Albu, iar relația lor gravitează doar în jurul Mikaelei, fiica de 14 ani pe care o au împreună. Invitat la podcastul lui Nasrin Ameri, Mihai Albu a spus cum e acum relația cu fiica lui, dar și ce promisiune solemnă i-a făcut acesteia.

Mihai și Iulia Albu au divorțat în 2013, după 9 ani de căsnicie. În prezent, pe Iulia și pe iubitul ei, Mike, îi vedem la Antena 1, la America Express sezonul 6, iar pe Mihai l-am putut urmări, zilele trecute, la podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

mihai-albu-si-mikaelaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Întrebat cum a fost relația cu Iulia Albu, în perioada ei bună, Mihai a respins întrebarea și a și explicat de ce. „Știți ce, i-am promis fetiței mele că nu mai vorbesc despre mama ei. Deloc. I-am promis, pentru că mi-a cerut Mikaela acest lucru„. Și iată că s-a ținut de cuvânt.

Este ok relația noastră. Vorbim la telefon, dar cu vizitele este mai greu. Bine, acum a și crescut. De curând a făcut 14 ani (n.r. pe 1 octombrie) și o să aibă buletin. Acum are și ea program, are meditații, școală, îndatoriri. Acum vine mai greu, pentru că mai are și prieteni. O înțeleg că vine mai rar„, s-a confesat Mihai Albu.

Mikaela si tatal ei, Mihai AlbuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 7

Mihai Albu: „Nu am relația tată-fiică pe care mi-o doresc”

„Ai acea relație tată-fiică pe care ți-o dorești?”, l-a întrebat Nasrin. „Mi-am dorit alta (n.r. relație). Acum nu mai am ce să fac, s-au pierdut ani importanți. Cred că se întâmplă oriunde, în momentul în care părinții sunt despărțiți, cel la care nu locuiește copilul pierde„, a răspuns designerul de încălțăminte.

„Ce moment important din viața ei ați ratat și vă pare rău?”, a fost o altă întrebare. „Am cam fost în toate momentele importante din viața ei. Am fost și la deschiderile anilor școlari, la închideri. Aniversările le-am sărbătorit doar când a fost rândul meu, dar în rest am vorbit la telefon. A fost convenția un an eu, un an ea. Anul acesta nu a făcut petrecere, dar nu știu de ce și nici nu a apelat la serviciile mele„.

Miha Albu a fost întrebat și cât de des își vede fiica, iar acest moment l-a întristat foarte tare. „Haideți să trecem peste anumite momente… Nu ne vedem cât ar trebui. Așa e să fie… Acum nu mai sunt restricții din partea cealaltă (n.r. a Iuliei), dar acum programul fetei este altfel.

A crescut… are și alte obligații, și alți prieteni, se sare mai ușor peste program. Adolescența. E în clasa a VIII-a acum, sunt ani în care studiul contează foarte mult. Respect că are meditații, respect că are obligații la școală. Nu vreau să stric cumva, să intervin peste programul acesta„, a declarat, la podcast, designerul de încălțăminte.

Citește și: Mihai Albu, prima reacție după ce a aflat că Iulia Albu pleacă la America Express 2024 cu iubitul ei. Ce a zis despre fiica lor

Citește și: Ce mare regret are Mihai Albu față de fosta soție, Iulia Albu. „Nu se poate face nimic”

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton