; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela şi Dani, solicitaţi „la pachet“ pentru reclame

26 July 2010

În autoportretul pe care şi l-a redactat pentru numărul de august al revistei Unica, Mihaela Rădulescu vorbeşte pe larg despre relaţia ei cu vedeta matinalului de la Antena, Dani Oţil, căruia i-a şi luat un interviu, în premieră.

Una dintre confesiunile Mihaelei face referire şi la ofertele pe care ea şi Dani au început să le primească pentru a face reclama la diverse produse, care n-au fost însă pe placul lor până acum.

„Începem să fim solicitaţi ca şi cuplu pentru diverse reclame comerciale. Ideea sună bine, produsele nu ne-au convins, dar aşteptăm idei mai bune, căci acolo n-am povesti despre noi, ci ne-am pune la bătaie imaginea , puternică şi separat, dar şi împreună. Cea mai bună reclamă de care râdeam cu Dani că am putea-o face, ar fi la vreun detergent de spălat echipamentul de motor, după zile de concurs cu ploaie. Am devenit specialistă în spălarea lor şi cred că, deşi tot nu par genul casnic, m-aş putea bate cu Magda Catone la ştiinţa de-a spăla eficient şi rezonabil la preţ, glumeşte Mihaela.

Vedeta a fost invitată să fie redactor-şef al revistei Unica, pentru numărul de august, o premieră în rândul revistelor glossy de pe piaţa românească.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare