; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela renunta la televiziune

25 May 2009

De-a lungul anilor, ne-a obisnuit cu anunturi soc: s-a casatorit in secret, si-a schimbat religia, a parasit televiziuni chiar daca facea emisiuni de succes, a divortat. Mihaela Radulescu, mereu surprinzatoare, a dat saptamana trecuta verdictul final: paraseste definitiv televiziunea.

Incet, incet o intreaga generatie de vedete de televiziune pune punct activitatii pe micul ecran: unele s-au dedicat familiei (Andreea Marin Banica), altele s-au apucat de afaceri (Andrei Gheorghe), au intrat in politica (Florin Calinescu, fara succes insa) sau au fost fortate sa renunte din lipsa de audienta (Teo sau Marius Tuca). Nici unul dintre cei sus-mentionati nu au dat insa o sentinta finala: plec si gata!

Mihaela Radulescu, printre putinele vedete adevarate ale micului ecran, este singura decisa sa renunte definitiv la televiziune. A facut anuntul public in emisiunea ei din 17 mai, declarand ca “nu este vorba despre o toana, ci este rodul unei gandiri de cateva luni de zile”. Decizia este legata, a spus ea, de dorinta de a iesi din atentia publica de dragul fiului ei, Ayan. Fostul sot al Mihaelei, Elan Schwartzenberg, a confirmat ca vedeta de televiziune se va dedica exclusiv cresterii fiului lor, care incepe gradinita, in toamna, la Monaco.

Pana la inchiderea editiei, Mihaela Radulescu (care se afla in strainatate in momentul in care am luat legatura cu ea) a refuzat orice declaratie sau interviu despre retragerea sa definitiva din televiziune, motivand ca “acest fapt va face subiectul unui comunicat dat de PR-ul Antenei 1”. Potrivit unor surse neoficiale ale postului din Baneasa, televiziunea a intarziat sa dea o pozitie oficiala intrucat cei din Antena urmau sa mai aiba o intalnire cu vedeta atat pentru a discuta clauzele contractuale, cat si pentru a o convinge sa se razgandeasca.

Mihaela pare decisa insa sa puna punct unei cariere de 13 ani in televiziune.

de Vasilica Slabu Rogozanu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare