; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CC1K9419_resize

Mihaela Rădulescu vine la “Dansez pentru tine”

31 October 2013

Mihaela Rădulescu păşeşte pentru prima data vinerea aceasta, pe 1 noiembrie, în ringul visurilor de la Pro TV, unde va dansa pentru un caz umanitar.

[Not a valid template]

Dansez pentru visul unui copil talentat, a cărui poveste m-a chircit de durere… Aşa cum mi se întâmplă de câte ori aud că un copil strigă de dorul mamei lui şi că se zbate în nevoi inimaginabile. Sper să găsim împreună o cale să-l ajutăm şi dacă de dansul meu depinde, atunci să ştiţi că voi dansa grozav, numai să ştiu că acest copil va zâmbi fericit, în braţele mamei lui şi că familia lui va avea o viaţă mai bună', a promis Mihaela.

Vedeta se pregăteşte pentru momentul artistic de vineri seară alături de coregraful Bogdan Boantă.

E atâta muncă şi e atât de greu să ajungi să dansezi onorabil, să te sincronizezi cu partenerul, să dansezi pe tocuri, să uiţi de tot ce te doare şi să nu te gândeşti decât la ce ai de făcut. Am o imensă admiraţie pentru concurenţii şi coregrafii de la această emisiune şi abia acum realizez cu adevărat ce înseamnă maşinăria asta numită Dansez pentru tine', a mai mărturisit Mihaela.

“Mi-au dat lacrimile”

Din fotoliu, de-acasă, pare totul atât de simplu, dar aici, intrând în fiecare sală de repetiţii şi văzând concurenţii, dansatorii şi coregrafii epuizaţi de efort, dar continuând până la ore târzii din noapte să repete, credeţi-mă, mi-au dat lacrimile. Muncesc şi eu, cot la cot cu ei, Bogdan mă ajută enorm şi mă chinuie pe măsură, dar habar n-aveţi cât îmi place şi cât iubesc ce fac…', a dezvăluit vedeta.

Mihaela Rădulescu dansează pentru Sabin Cojocaru, de 14 ani, din Dorohoi. Pasionat de dans, Sabin a luat contact cu această formă de artă pe când avea doar cinci ani. A învăţat singur mişcări de dans care mai de care mai spectaculoase urmărindu-şi la televizor artiştii preferaţi, iar mai apoi a fost remarcat de un coregraf în cadrul unui eveniment. Sabin vrea să îşi ajute tatăl, bolnav de hernie de disc, şi să o aducă pe mama sa, plecată în Italia, înapoi acasă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare