Homepage  / Vedete româneşti

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, imagini superbe din vacanța în Franța. „Mă bucur de viață cu iubita mea”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, imagini superbe din vacanța în Franța. „Mă bucur de viață cu iubita mea”
13

de Roxana Mirea,

Mihaela Rădulescu este foarte fericită alături de iubitul ei, Felix Baumgartner. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani de zile. Recent, Mihaela Rădulescu și iubitul ei au surprins cu apariția lor din mediul online, imagini realizate în vacanța din Franța. 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță în Franța 

De 10 ani încoace, Mihaela Rădulescu este foarte fericită alături de iubitul ei, Felix Baumgartner, iar relația lor devine din ce în ce mai frumoasă și mai unită. La început, puțini au fost cei care au dat o șansă iubirii lor, însă Mihaela Rădulescu este și azi îndrăgostită de austriacul Felix Baumgartner. 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au plecat într-o vacanță în Franța, iar fanii s-au bucurat să îi vadă împreună. Din imagini, Mihaela și Felix par a fi la Grande Dune du Pilat, cea mai înaltă dună de nisip din Europa. Acolo, Felix Baumgartner s-a bucurat de vântul ușor și a făcut paragliding, potrivit protv.ro. 

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, vacanță în Franța  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Mihaela Rădulescu a fost alături de iubitul ei și l-a încurajat atunci când nu s-a putut înălța din cauza vântului slab. Cei doi s-au filmat cu drona, iar Felix Baumgartner a postat clipul pe Instagram. „Mă bucur de viață cu iubita mea”, a scris el.  

Mihaela Rădulescu, secretele vieții alături de Felix Baumgartner 

Cu toate că s-a spus de multe ori că au luat-o pe drumuri separate, lucrurile au stat cu totul altfel. Mihaela Rădulescu a povestit, într-un interviu pentru „Vorbește lumea”, despre relația ei cu Felix. 

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult. 

Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. 

Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton