; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Juriu Romanii au talent 2014

Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis, la prima apariție în juriul „Românii au talent”

16 October 2014

Andra, Mihaela Rădulescu, Andi Moisescu şi Bebe Cotimanis sunt pentru prima dată împreună la masa juriului show-ului Românii au talent. Cei patru jurați și-au făcut apariția pe 11 și 12 octombrie la preselecțiile de la Cluj.

juriu Romanii au talent 2014

Noua formulă a juriului reprezintă o provocare mai mare decât m-am aşteptat iniţial. Şi când spun asta, mă refer în mod special la concurenţi. Cum însă România continuă să surprindă, am trecut din nou prin emoţii pe care le vom ţine minte multă vreme de aici înainte, căci neaşteptatul a fost la Cluj, la el acasă.', a spus Andi Moisescu despre experiența din acest weekend de la Cluj.

În completarea lui Andi, Andra a declarat:

Am avut un weekend extraordinar acasă la mine, la Cluj şi am presentimentul că vom găsi nişte oameni exceptionali peste tot unde vom merge de acum înainte. Îi aşteptăm în continuare pe oamenii talentați alături de noi, vreau să aibă curajul să arate ceea ce sunt în stare, să vină la cel mai vizionat show de divertisment din istoria televiziunii.'

Juriul e  exact ca şi concurenţii – de o diversitatea cuceritoare, exact ceea ce trebuie pentru acest tip de show. Ne plac lucruri diferite, ne uneşte doar talentul remarcabil, unde suntem pe aceeaşi lungime de undă şi avem cele mai opuse păreri, în cele mai neaşteptate momente. Sunt convinsă ca vom fi iubiţi, dar şi detestaţi pentru anumite alegeri, ceea ce nu poate fi decât incitant pentru cei care ne vor urmări.', a spus Mihaela Rădulescu.

Şi Bebe Cotimanis a rămas surprins de ceea ce înseamnă Românii au talent' şi a declarat:

La Cluj am fost impresionat de momente surprinzătoare, frumoase. Am avut parte de momente spectaculoase care nu pot decât să mă bucure. Însă am descoperit şi că este o experiență obositoare să vezi atâtea talente la un loc :).'

De la ansambluri şi formaţii de muzică populară şi dans contemporan, la pictori, instrumentişti, actori, majorete, de la gimnaști la sporturi extreme, parkour, free ride bikers, de la balerini la rapperi sau artiști beatbox, toţi au venit la Cluj-Napoca alături de susţinători şi cu ambiţia de a demonstra juriului ca sunt cei mai buni şi că merită să ajungă în finală.

În primăvara anului viitor Pro TV va lansa cea de-a cincea ediție a celui mai vizionat show de divertisment din istoria sa. Premiul cel mare pus la bătaie pentru această emisiune de talente este în valoare de 120.000 de euro.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare