; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela Rădulescu revine pe ecran de Crăciun

12 December 2011

Deşi a renunţat la ediţiile speciale „Duminica în familie', Mihaela Rădulescu revine la Antena 1, cu o nouă emisiune asemănătoare, în perioada Sărbătorilor.

În vara lui 2009, Mihaela Rădulescu (42 de ani) s-a retras din viaţa publică şi a abandonat televiziunea pentru o viaţă liniştită, la Monaco, alături de băiatul ei, Ayan (8 ani). Dar de atunci revine, periodic, de 8 Martie, Paşti şi Crăciun, la Antena 1, cu emisiuni speciale.

Prima ediţie e programată pe 27 decembrie

Nu se dezminte nici anul acesta: vedeta a filmat în vară opt ediţii ale emisiunii „Între prieteni, cu Mihaela Rădulescu', iar prima dintre ele va fi difuzată marţi, 27 decembrie, de la ora 17.00.

Formatul (iniţial programat pentru weekend) a fost descris de Mihaela drept unul mai dinamic decât „Duminica în familie' (preluat de Gabriela Vrânceanu Firea, pe care o vom vedea pe 26 decembrie la „Crăciun în familie'). În emisiune vom vedea vedete de calibru, din diverse domenii, schimbând amical păreri, ca pe Facebook.

Crăciunul la Antena 1

În afara noii emisiuni a Mihaelei, Antena 1 pregăteşte, de Sărbători, ediţii speciale din emisiunile consacrate ale postului, aducându-le românilor umor, voie bună, muzică frumoasă şi poveşti minunate, toate îmbinate cu pricepere de trei dive ale showbiz-ului românesc.

În preajma Crăciunului, pe 23 decembrie, Simona Gherghe le pregăteşte telespectatorilor  Antenei 1 o ediţie specială „Acces Direct'.

În prima zi de Sărbătoare, Gabriela Vrânceanu Firea îi invită pe români să petreacă Crăciunul în compania sa şi a invitaţilor ei, pentru ca mai apoi, Mihaela Rădulescu să le dea întâlnire „Între prieteni'.

Acestea nu sunt însă singurele surprize pe care Antena 1 le ascunde în sacul Moşului. Mihai Bendeac, Răzvan şi Dani, Nae Lăzărescu şi Vasile Muraru vor fi şi ei alături de telespectatorii Antenei 1 la ceas de Sărbătoare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare