; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela Radulescu si Bogdan Boanta

Mihaela Rădulescu, printre concurenţii de la “Minunea dansului”

15 April 2014

Elwira şi Mihai Petre vor prezenta, în Sâmbăta Mare, începând cu ora 20.30, la Pro TV, emisiunea Minunea dansului', un show în care patru vedete vor dansa alături de copiii lor, iar fondurile vor fi donate în scopuri umanitare, pentru copiii defavorizaţi.

[Not a valid template]

Echipele care vor dansa pentru a înfăptui Minunea dansului' păşesc pentru prima oară în această formulă pe ringul de dans. Vica Blochina va dansa împreună cu fiul ei, Edan, Jean de la Craiova face pereche cu fiica sa, Sabrina, iar Giani Kiriţă  a învitat-o la dans pe fiica lui, Roxana. În această competiţie vine pentru  prima oară în calitate de concurent şi Mihaela Rădulescu, care va dansa alături de Bogdan Boantă.

Repetiţiile au început deja şi fiecare echipă petrece ore în şir în sala de dans pentru ca momentul lor să iasă perfect.

[Not a valid template]

Pe lângă cele patru perechi din concurs, pe ringul de dans vor urca şi Iulia Vântur, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu.

Iulia Vântur a pregătit ceva special pentru Minunea dansului'.

Vica este cea care se ocupă de coregrafia mea şi am toată convingerea că va fi ceva deosebit. Vica are o sensibilitate aparte, care se regăteşte în tot ceea ce ea pune în scenă, aşa că va fi o adevărată minune a dansului', a declarat Iulia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare