Homepage  / Vedete româneşti

Mihaela Rădulescu, mesaj special de ziua fiului ei, care a împlinit 20 de ani. Cum arată acum Ayan

Mihaela Rădulescu, mesaj special de ziua fiului ei, care a împlinit 20 de ani. Cum arată acum Ayan
11

de Roxana Mirea,

Mihaela Rădulescu este o mama mândră: fiul ei, Ayan, a împlinit 20 ani și îi aduce vedetei numai bucurii. Aceasta i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Mihaela Rădulescu a postat o imagine cu Ayan de când era foarte mic și și-a făcut încă o dată publică iubirea de mamă. Iată cum arată tânărul acum. 

Mihaela Rădulescu, mesaj de ziua fiului ei, Ayan 

Este o zi specială pentru Mihaela Rădulescu! Vineri, 2 august, fiul ei a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Vedeta nu putea să lase o ocazie așa specială să treacă neobservată. Ea a publicat pe Instagram o imaginie cu Ayan de când era doar un copil, alături de mesajul: „Cei mai buni 20 de ani din viața mea”. 

În urmă cu doi ani, Ayan a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii și astfel și-a făcut mama mândră. 

Sunt aici. Se întâmplă. Balul de absolvire. Absolvirea. Cum Laude! Copilul meu. Sunt nebunește de mândră. Dincolo de cuvinte. Mulțumesc! Atââât, atât de mândră.️ NOI suntem mândri! Următoarea etapă. Promoția 2022. Familie. Noi”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram. 

Mihaela Rădulescu, mesaj de ziua fiului ei, Ayan  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mihaela Rădulescu este o mamă modernă și foarte înțelegătoare 

Într-un interviu, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că l-a crescut pe Ayan fără a fi extrem de strictă. Vedeta i-a oferit mereu o mare libertate, dorindu-și ca fiul să înțeleagă singur diferența dintre bine și rău. De aceea, la doar 14 ani, l-a dus la un centru de dezintoxicare pentru a-i arăta efectele negative ale consumului de droguri. 

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni, și copii, și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul”, a povestit Mihaela Rădulescu. 

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton