; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela Rădulescu va avea o apariţie la X Factor, la toamnă

Mihaela Rădulescu, invitată sâmbătă la „Ce se întâmplă, doctore?”

20 March 2015

Sâmbătă dimineaţa, la „Ce se întâmplă, doctore?', Mihaela Rădulescu vorbeşte despre cele două extreme ale existenţei sale: rigoarea şi goana după adrenalină. Jurata de la „Românii au talent' recunoaşte că îşi creşte fiul în acelaşi spirit: echilibrat, dar în acelaşi timp fără constrângeri.

Mihaela Rădulescu

Mihaela este un exemplu bun de autodepăşire, lucru confirmat şi de psihologii care vor explica sâmbătă pe larg această nevoie a fiecăruia dintre noi.

Creierul uman are nevoie de cel puţin şase luni să se obişnuiască cu greutatea unui individ ce a urmat o cură de slăbire. De această acomodare depinde, de fapt, starea persoanei în cauză, dar  şi de cunoaşterea unor amănunte utile post-dietă.

Tot sâmbătă, vedem de ce foarte multă lume suferă de o uşoară deshidratare, care nu are legătură cu apa, ci cu mâncarea. Acest lucru depinde în mare măsura de alimentele pe care le punem în farfurie. Mai precis, de numărul şi de calitatea acestora.

Oana Cuzino

„Ce se întâmplă, doctore?' este emisiunea în care Oana Cuzino acordă atenție celui mai important aspect din viața noastră – sănătatea şi caută răspunsuri, împreună cu invitații săi, la tot ce este necesar pentru a rămâne în formă atât fizic, cât și psihic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare