Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Mihaela Rădulescu, imagine de colecție alături de Arnold Schwarzenegger. Unde s-au întâlnit

Mihaela Rădulescu, imagine de colecție alături de Arnold Schwarzenegger. Unde s-au întâlnit
6

de Andra Stana,

Felix Baumgartner, în vârstă de 53 de ani, a publicat o imagine de colecție în care apare iubita lui, dar și un bun prieten al său. Mai precis, Mihaela Rădulescu poate fi văzută în compania marelui actor Arnold Schwarzenegger (75 ani). Iată unde și când s-au întâlnit cei trei.

Pe contul său de Instagram, Felix Baumgartner a publicat o imagine în care poate fi văzut în compania iubitei sale, Mihaela Rădulescu, dar și alături de Arnold Schwarzenegger. Ei sunt buni prieteni și s-au întâlnit, pentru un mic dejun în trei, zilele trecute, în L.A.

„Mic dejun austriac în Los Angeles”, a scris Felix Baumgartner pe Instagram, în dreptul imaginii cu Mihaela Rădulescu și Arnold Schwarzenegger. Postarea, publicată duminică, a adunat aproape 6.000 de aprecieri.

Nu este pentru prima dată când vedeta TV are ocazia să petreacă timp de calitate alături de starul hollywoodian. Click.ro scrie că Felix este prieten la cataramă cu Schwarzenegger.

Mihaela Rădulescu, secretele vieții alături de Felix

Mihaela Rădulescu (52 de ani) trăiește de mai bine de 8 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner. Cu toate că s-a spus de multe ori că au luat-o pe drumuri separate, lucrurile au stat cu totul altfel. La începutul anului, vedeta a oferit noi detalii despre relația cu iubitul ei.

Mihaela Rădulescu, imagine de colecție alături de Arnold Schwarzenegger. Unde s-au întâlnitIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Suntem împreună deja de ceva vreme și nu ne-am despărțit decât prin titlurile presei din România. Noi suntem mereu plecați, nu avem doar o casă, locuim în Elveția, Germania, Austria… prin hoteluri mai mult.

Asta mă ajută, că nu spăl, nu fac de mâncare. Iar Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru.

Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene. În rest, avem o relație perfectă. Chiar dacă nu ne vedem multă vreme. Cred că cel mai mult timp din relația noastră îl petrecem pe Facetime”, a spus Mihaela Rădulescu la „Vorbește lumea”.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton