; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela Radulescu

Mihaela Rădulescu face dezvăluiri în exclusivitate, astăzi, La Măruţă (Pro TV)

11 December 2014

Astăzi, de la 17:30, Mihaela Rădulescu vine La Măruţă cu un look nou. Jurata de la „Românii au talent' va vorbi astăzi în premieră despre schimbările din viaţa ei şi bărbatul care o face acum fericită.

Mihaela Radulescu

A fost implicată în ultimul timp în foarte multe campanii umanitare şi sportive, implicându-se activ împreună cu fiul său, Ayan, în maratonul caritabil No finish line. Aici l-a susţinut şi sponsorizat pe instructorul de zbor cu parapanta şi salvamontistul profesionist român, Toma Coconea, în cursa de 8 zile şi 7 nopţi de la Monaco. La finalul maratonului, Toma a câştigat primul loc la categoria sa, iar echipa României, din care a făcut parte şi Mihaela alături de fiul său, a adus o donație de peste 1.500 euro cauzei pentru care a luptat.

Are un program foarte încărcat, este implicată în multe proiecte atât în ţară, cât şi în străinătate, dar nu şi-a uitat niciun moment persoanele care o admiră în România. Astăzi, La Măruţă, este pregătită să răspundă tuturor întrebărilor şi va aduce noutăţi din viaţa sa, dar şi ce înseamnă pentru ea rolul de jurat al celui mai urmărit show de divertisment din istoria televiziunii, Românii au talent.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare