; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela Rădulescu Dani Otil

Mihaela Rădulescu: “E aşa de romantic câteodată Dani…nici nu ştiţi cum e!”

17 November 2013

Mihaela Rădulescu Dani OtilEmoţiile cresc duminica aceasta la X Factoremisiune nominalizată anul acesta la Premiile TVmania, iar tensiunea atinge cote maxime. Duminică, în ediţia care începe la ora 20.30, la Antena 1, vor fi aleşi finaliştii show-ului.

Filmările X Factor nu au fost lipsite de surprize şi momente amuzante, unul dintre acestea petrecându-se chiar în timpul filmărilor vizitei concurenţilor la casele juraţilor, una dintre cele mai tensionate etape din concurs.

Mihaela Rădulescu a acceptat invitaţia juratului Cheloo, care nu a ratat ocazia de a face o glumă: “A fost singura persoană care a vrut să vină!”.

Frumoasa prezentatoare a intrat imediat în  jocul rapper-ului: Am fost singura care a vrut să ia avionul ca să vină, aşa că nu cumva să mă supăraţi. N-am dormit decât 4 ore!'

Nu mică i-a fost mirarea Mihaelei în momentul în care şi-a dat seama că în locul unui testimonial, va filma un interviu chiar cu Dani.

Incredibil!'

Ce părere ai despre faptul că a venit Cheloo cu ideea ca tu să îl ajuţi în povestea asta?', şi-a început Dani interviul.

Tu chiar îmi iei interviu şi oamenii ăştia chiar cred?”,  i-a spus Mihaela în hohote de râs, însă matinalul a continuat: Eu câştig bani pentru asta şi îi cheltuim împreună!'.

Mihaela i-a răspuns imediat: Am zis da în primele 10 secunde. Cheloo imi place mult, îmi pare rău dacă te enervează chestia asta, dar îmi place mult Cheloo. Mi-ar plăcea să vorbească numai Cheloo partea aia frumoasă şi emoţionantă şi la mine să fie numai cu bip uri astăzi!'.

Dani nu a ratat ocazia de a-i aduce Mihaelei o floare: E aşa de romantic câteodată…nici nu ştiţi cum e!'.

Întregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1 şi tot atunci, telespectatorii vor afla şi care sunt concurenţii care vor ajunge în galele live.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare