; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela radulescu

Mihaela Rădulescu, apariție spectaculoasă la un antrenament de arte marțiale. Cum arată vedeta la 51 de ani

20 May 2021
Mihaela Rădulescu cucerește mediul online încă o dată! Prezentatoarea TV a reușit să atragă atenția cu apariție spectaculoasă la un antrenament de arte marțiale.
 
Mihaela Rădulescu ne-a dovedit că reușește să se mențină în formă și să treacă examenul timpului. Unul dintre secretele care stau la baza siluetei sale este sportul! 

Mihaela a postat o fotografie alături de un cunoscut  antrenor de arte marțiale israeliene (Krav Maga). Îmbrăcată într-o ținută sport, Mihaela Rădulescu a arătat tututor încă o dată cât de bine arată. 

 Vezi galeria foto >

Claude Pouget este celebru în activitatea sa și i-a fost antrenor fiului Mihaelei Rădulescu timp de mai mulți ani, așa cum a mărturisit vedeta.

Mihaela Rădulescu trăiește departe de ochii lumii o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baugmartner. Chiar dacă nu se afișează des public, vedeta a mărturisit că încă de la debutul relației a simțit presiunea din partea mass-media și a oamenilor care o urmăresc:

„De șase ani, de la prima lună, ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită. Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva', declara Mihaela Rădulescu pentru Viva.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare