; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mihaela Rădulescu prezintă „Paştele în familie” la Antena 1

29 March 2010

Mihaela Rădulescu continuă şirul ediţiilor speciale de la Antena 1 cu emisiunea „Paştele în familie'. Show-ul mizează pe divertisment de bună calitate şi invitaţi de calibru.

Fie că prezintă emisiuni săptămânale sau că face ediţii speciale, Mihaela Rădulescu are reţeta ei care cucereşte mereu telespectatorii: rămâne „în zona curată' a divertismentului' şi apelează mereu la „invitaţi talentaţi, carismatici şi valoroşi'. Astfel, emisiunea „Paştele în familie', difuzată în prima zi de Paşte la Antena 1, nu face excepţie: Mihaela va petrece alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, de membrii trupei Proconsul, de Dida Drăgan, Delia, Anca Sigartău şi Marius Rizea. Tradiţiile româneşti vor fi puse în valoare de Ansamblul Baladele Deltei, de Florin Vasilică şi grupul Teleormanul şi de Elena Gheorghe împreună cu mama ei. „Emisiunea de Paşte e genul de emisiune pe care poţi s-o laşi mergând pe TV, în timp ce iei masa cu familia – are de toate, pentru toţi membrii unei familii frumoase de români, e făcută cu sufletul curat, ca de sărbătoare', a zis diva Antenei 1. Cum era şi firesc, emisiunea de Paşte va fi înregistrată, însă Mihaela ne-a spus că telespectatorii nu vor simţi acest lucru: „Prefer tonusul efervescent şi tensiunea de la direct, concentrarea şi ineditul live'-ului. Din păcate, emisiunea de Paşte e înregistrată, dar promit că nu veţi simţi tăieturile', am tras-o exact ca în direct'.

Mulţumită de viaţa la Monte Carlo

Prin căsătoria cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (de care a divorţat în 2008) Mihaela Rădulescu a trecut la iudaism, însă acest lucru nu a împiedicat-o să sărbătorească  Paştele aşa cum se cuvine de fiecare dată: „Am mai spus asta, în familia mea sunt mai multe religii, dar asta nu ne împiedică să fim într-o armonie minunată şi să sărbătorim tot, pentru toţi', ne-a mărturisit ea. Deşi vine frecvent în ţară pentru apariţii TV sau pentru a prezenta diferite evenimente, Mihaela este mulţumită de viaţa pe care o are la Monte Carlo alături de băieţelul ei Ayan în vârstă de cinci ani, care mai are puţin şi termină clasa întâi: „Ayan e liniştit, e vesel, e sănătos, are prieteni, îi place mult şcoala şi are numai rezultate maxime, n-am nici un motiv să regret faptul că am ales să trăiesc acolo, pentru el', a conchis ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare