; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miguel Angel Silvestre

Miguel Angel Silvestre iubeşte din nou. Aflaţi pe cine!

06 July 2017

Actorul spaniol Miguel Angel Silvestre (35 de ani), protagonistul serialului „Velvet', difuzat anul trecut de Happy Channel, se iubeşte, de câteva luni, cu Albania Sagarra, o tânără de 24 de ani pe care a cunoscut-o la Los Angeles, oraş în care Miguel locuieşte de ceva vreme.

Ultimul an a fost stresant pentru Miguel, care, după ce s-a împărţit între serialele „Velvet' şi „Sense 8', a acceptat să joace în „Narcos', producţie realizată de Netflix, pentru care a filmat în Columbia, New York şi Miami. Acum actorul se află într-o binemeritată vacanţă, pe care a dorit să o petreacă în Spania alături de noua sa iubită.

Relaţia dintre ei a fost făcută publică pe conturile lor de socializare, unde au urcat poze, dar şi un filmuleţ cu ei doi într-un magazin. Ulterior, au fost surprinşi de paparazzi împreună în aeroport.

Albania Sagarra, noua cucerire  lui Miguel Angel, este actriţă, model, practică surfingul şi a absolvit Facultatea de Comunicare, în Florida.

 Vezi galeria foto >

Actorul spaniol a fost mereu rezervat în ceea ce priveşte viaţa sa privată, cea mai mediatizată relaţie a sa fiind cu actriţa Blanca Suarez  („Internatul', „Vaporul'), finalizată în urmă cu 3 ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare