Homepage  / SkyShowtime

Comedia animată „Migration”, disponibilă pe „SkyShowtime”. Dată de lansare, poveste, trailer

Comedia animată „Migration”, disponibilă pe „SkyShowtime". Dată de lansare, poveste, trailer

de Redactia Tvmania,

Noul titlu pe SkyShowtime: Comedia animată „Migration" debutează luna aceasta. Filmul „Migration" explorează tema depășirii fricilor și deschiderii către oportunitățile din jurul nostru. Ce știm despre noua producție, potrivită atât adulților, cât și copiilor.

Povestea filmului „Migration”

Bazat pe un scenariu scris de Mike White, câștigător al premiului Emmy pentru serialul „The White Lotus” și scenarist al „School of Rock”, filmul prezintă o distribuție de excepție. Dublajul în limba română îi include pe Doru Cătănescu în rolul tatălui nervos, Mack, și pe Bianca Popescu în rolul lui Pam, mama îndrăzneață și isteață a familiei Mallard.

Familia Mallard s-a adâncit într-o viață de rutină. În timp ce Mack, tatăl, se mulțumește să-și țină familia în siguranță vâslind mereu în jurul iazului din New England, mama Pam este dornică să schimbe lucrurile și să le arate copiilor lor, fiul adolescent Dax și fiica rățușcă Gwen, întreaga lume. După ce o familie de rațe migratoare coboară pe iazul lor cu povești palpitante despre locuri îndepărtate, Pam îl convinge pe Mack să pornească într-o călătorie de familie, în Jamaica tropicală, cu escală la New York.

Pe măsură ce familia Mallard se îndreaptă spre sud pentru a ierna, planurile lor bine întocmite se încurcă repede. Experiența îi va inspira să-și lărgească orizontul, să lege noi prietenii și să înfăptuiască mai mult decât credeau că ar fi posibil, învățând în același timp mai multe despre ceilalți – și despre ei înșiși – decât și-ar fi imaginat vreodată.

Filmul „Migration” va fi disponibil pe SkyShowtine

Oana Pușcatu este vocea lui Țăcă, liderul bătăios al unei bande de porumbei din New York; Oana Mereuță dublează vocea lui Erin stârcul, primul prieten pe care și-l fac cei doi soți în călătoria lor; Tudor Morgovan este vocea unui papagal jamaican căruia îi este dor de casă, închis într-un restaurant din Manhattan, iar Cristin Tomi este vocea liderului yoghin al unei misterioase ferme de rațe. Mircea Constantinescu a dublat vocea lui Dan, unchiul sarcastic și deloc aventuros al lui Mack.

„Migration” este un film despre cum să-ți depășești fricile și să-ți deschizi ochii către lume și către ocaziile care îți apar în cale. Filmul este un spectacol vizual excepțional, diferit de celelalte din trecutul apreciat al renumitei case de producție, oferind o înaltă măiestrie de expresie și purtând semnătura Illumination, caracterizată de un umor fin și de pasiune autentică, de personaje de neuitat și de o coloană sonoră plină de veselie.

SkyShowtime a anunțat că blockbusterul animat „Migration” va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe platformă în această vară, începând cu 20 iulie.

Sursă foto: SkyShowtime

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton