; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miercuri seară, în episodul 7 din „Fructul oprit”, Adriana Trandafir devine protagonist unui moment special (2)

Miercuri seară, în episodul 7 din „Fructul oprit”, Adriana Trandafir devine protagonista unui moment special

28 February 2018

Lina Boască, interpretată de îndrăgita actriță Adriana Trandafir, este protagonista unui moment special care se va difuza în această seară, de la ora 20.00, în cel de-al șaptelea episod al serialului Fructul oprit', la Antena 1. Lina îi lasă pe cei dragi fără cuvinte, după ce îmbracă un costum de cadână și începe să danseze din buric.

 Vezi galeria foto >

Ana se întoarce din Istanbul încărcată de cadouri pentru familie și prieteni. Printre darurile pe care le aduce se regăsesc și costume de cadână, pe care fetele din casă nu se sfiesc să le probeze. După ce îmbracă costumul primit, Lina Boască este încurajată de cei dragi să nu se oprească aici și să le ofere un dans din buric.

Arăți foarte bine! Arăți ca o cadână adevărată!', spune Ana.

Trebuie să ne danseze din buric!', completează Petru.

Lina se supune rugăminților celor prezenți și dă startul unui bairam turcesc'. În timp ce soțul ei, Vasile (Sile) Boască – interpretat de Marian Râlea este ocupat cu narghileaua primită în dar, ea încinge atmosfera printr-un dans de senzație din buric. 

Cum va decurge petrecerea lor, telespectatorii vor putea vedea în cel de-al șaptelea episod al serialului Fructul oprit', pe care Antena 1 îl va difuza în această seară de la ora 20.00.

Astăzi, de la ora 20.00, în cel de-al șaptelea episod al serialului Fructul oprit'

Decizie importantă luată de Sonia, după ce Roxana ajunge în stare gravă la spital

Sonia (interpretată de Michaela Prosan) și Silvia (Alina Pușcaș) trec prin clipe grele, după ce mama lor ajunge de urgență la spital. În cel de-al șaptelea episod al serialului Fructul oprit', care poate fi urmărit în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, Roxana Baicu Popovici (Carmen Tănase) se zbate între viață și moarte. 

Și-au pierdut tatăl, iar acum femeia care le-a dat viață se luptă pentru supraviețuire. Sonia și Silvia trec prin momente dificile, după ce mama lor ajunge în stare gravă la spital în urma unui accident de circulație. Roxana este internată în același spital, în care soțul ei – Traian Baicu Popovici și-a trăit ultimele clipe din viață. Nenorocirea care se abate asupra familiei Baicu Popovici le aduce împreună pe cele două surori. Sonia și Tudor Caragea își întrerup luna de miere petrecută în Istanbul și se întorc în țară. Imediat cum află vestea, Silvia și soțul ei – Mihai Lăzărescu (Conrad Mericoffer) merg s-o vadă pe Roxana. De pe holurile spitalului nu lipsește nici Mircea Adam (interpretat de Mihai Călin), iubitul Roxanei.

Și-a învinovățit mereu mama pentru moartea tatălui ei, dar după ce îl va cunoaște pe Mircea, Sonia își va schimba total părerea.

Tot în episodul șapte al serialului Fructul oprit', care se va difuza în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, Sonia primește un telefon important din partea medicilor turci. Aceștia o anunță că trebuie să meargă urgent în Istanbul pentru a se opera. 

Trebuie să se facă mama bine, după aceea, o să mă ocup și de mine', îi spune Sonia lui Alex, care însă o sfătuiește pe Sonia să lupte pentru binele ei.   

Ce decizie va lua Sonia, cum se va schimba relația ei cu Roxana, dar și cum va evolua starea de sănătate a Roxanei, telespectatorii Antenei 1 vor putea afla în această seară de la ora 20.00 în cel de-al șaptelea episod al serialului Fructul oprit'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare