; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Echipa si familia

Miercuri seară, echipa „Visuri la cheie” renovează casa unor oameni greu încercați de viață

24 September 2019

Miercuri seara, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung în Râmnicu Vâlcea și vor aduce din nou zâmbete și fericire în familia Ciobănică: Marius, Tatiana și micuța Karina (4 ani) vor avea parte de una dintre cele mai frumoase surprize din viețile lor.

Familia Ciobănică este greu încercată de viață, iar o boală cumplită face ca totul să fie mai complicat. Marius, stâlpul familiei, suferă de scleroză multiplă, iar boala i-a furat echilibrul, independența și puterea de muncă. „La un moment dat, pur și simplu nu-mi mai mergea mâna, mi s-a încleștat. Parcă a picat cerul pe mine! Boala mi-a luat mâna și mi-a luat ce puteam să fac. Mă simt neputincios.

Înainte ca boala să pună stăpânire pe viața lui, Marius și Tatiana au început să-și construiască o casă. Odată cu această suferință s-au schimbat și prioritățile lor, Marius nu a putut continua să lucreze pentru căminul lor, iar acum sunt nevoiți să locuiască, toți trei, într-o singură cameră. Fără condiții sau apă curentă, Tatiana este cea care are grijă de locuință, merge la serviciu și cară, zilnic, apă de la fântână.

Dragoș Bucur, împreună cu designer-ul de interior Cristina Joia și arhitecții Laura Boghiu și Omid Ghannadi ne așteaptă miercuri, de la 20:30, într-o nouă ediție Visuri la cheie cu multe momente emoționante, unde povestea fericită a unei familii este umbrită de boala tatălui.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare