; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan markle printul harry

Micul Archie împlinește un an. Cum va sărbători moștenitorul ducilor de Sussex

06 May 2020

Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul prințului Harry (35 de ani) și al lui Meghan Markle (38 de ani), împlinește un an azi, 6 mai, și, mai mult ca sigur va avea o zi specială.

Ducii de Susex nu au dezvăluit încă planurile pentru prima aniversare a bebelușului, dar experții regali sunt convinși că Meghan va face o petrecere pentru primul ei născut, va pregăti un „tort organic fără zahăr', apoi familia se va relaxa la marginea piscinei casei lor din Malibu și va avea un videocall cu cei trei copii ai ducilor de Cambridge.

„Regina Elisabeta a II-a îi va ura într-o întâlnire pe Zoom, la fel ca și copiii lui Kate și ai prințului William. Ei nu și-au mai văzut verișorul de câteva luni bune, așa că sunt nerăbdători să vadă cât de mult a crescut', spun surse pentru revista OK!. 

Din cauza pandemiei, bebelușul nu va avea vizitatori, în noua lor casă amerciană aflându-se doar oamenii din serviciul de pază, o bonă și o menajeră.

Speculațiile specialiștilor regali nu se opresc aici: acum, că sunt în plină adaptare la viața lor din Los Angeles, ducii de Sussex se pot gândi și la un frățior sau o surioară pentru Archie, amândoi declarând că își doresc doi copii.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare