; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mickey Rourke e fidel iubitei

12 May 2010

Mickey Rourke şi AnastasiaActorul din Iron Man – Omul de oţel 2' a declarat că nu şi-a înşelat niciodată prietena actuală, modelul de origine rusă Anastasia Makarenko.

Se pare că Mickey Rourke începe să se cuminţească şi să renunţe la faima de aventurier (era şi cazul la 57 de ani!). El a declarat recent că nu a înşelat-o niciodată pe iubita lui, frumoasa rusoaică în vârstă de 24 de ani, Anastasia Makarenko. Nu am mai făcut sex cu nimeni de când sunt cu ea. Să fiu sincer într-o relaţie este ceva nou pentru mine. De 23 de ani nu mi s-a mai întâmplat asta. Bineînţeles, aş putea să fac şi acum astfel de lucruri, dar nu aş mai putea fi împăcat cu mine', a spus el, citat de showbizspy.com.

Chiar dacă şi-a schimbat obiceiurile, Mickey nu şi-a exprimat încă dorinţa de a se căsători cu Anastasia: Nu am cerut-o încă, nici măcar nu m-am gândit la asta. Nu am avut decât două relaţii de lungă durată toată viaţa mea', a mai spus actorul (care a obţinut Oscarul pentru rolul din filmul Luptătorul' – 2008).

Mickey şi Anastasia locuiesc împreună în New York şi formează un cuplu de aproape un an.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare