Homepage  / Vedete străine

Michelle Yeoh, mireasă la 60 de ani. Actrița premiată cu Oscar s-a căsătorit după o logodnă de 19 ani

Michelle Yeoh, mireasă la 60 de ani. Actrița premiată cu Oscar s-a căsătorit după o logodnă de 19 ani
13

de Cătălina Matei,

Actriţa Michelle Yeoh s-a căsătorit cu Jean Todt, fostul șef de la Ferrari, după o logodnă care a durat 19 ani. Evenimentul a avut loc la Geneva, în Elveția.

Cu siguranță, 2023 este anul lui Michelle Yeoh! După ce a câștigat premiul Oscar la categoria „Cea mai bună actriță într-un rol principal”, vedeta în vârstă de 60 de ani a decis că e momentul să-și schimbe și starea civilă. Actrița s-a căsătorit după o logodnă de 19 ani cu cu Jean Todt, fostul șef de la Ferrari.

Michelle Yeoh a publicat pe Instagram o serie de fotografii care îi prezintă pe cei doi miri în timpul ceremoniei, inclusiv o imagine în care actrița admiră verigheta purtată de Jean Todt.

19 ani și DA!! suntem căsătoriți!!”, a scris actrița premiată cu Oscar în dreptul acelor imagini postate pe contul său de Instagram.

Potrivit celor de la People, ceremonia avut loc în orașul elevțian Geneva, iar Michelle Yeoh a purtat o elegantă ţinută vestimentară albă, compusă dintr-o bluză din mătase şi o fustă lungă cu volane. În același timp, Jean Todt, fostul director al echipei de Formula 1 Ferrari, în vârstă de 77 de ani, a purtat un costum albastru.

2023 Vanity Fair Oscar Party – ArrivalsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Printre cei care au asistat la eveniment s-a aflat și Felipe Massa, un fost pilot al echipei Ferrari și un apropiat al cupului Yeoh – Todt. Acesta a publicat pe contul său de Instagram mai multe imagini, printre care și programul ceremoniei din care rezultă că Michelle Yeoh şi Jean Todt au fost logodiţi timp de 6.992 de zile înainte să se căsătorească.

Ne-am întâlnit la Shanghai pe 4 iunie 2004. Pe 26 iulie 2004, J.T. a cerut-o în căsătorie pe M.Y. şi ea a spus ‘Da!’. Astăzi, după 6.992 de zile, pe 27 iulie 2023, la Geneva, înconjuraţi de rude şi prieteni minunaţi, suntem bucuroşi să sărbătorim acest eveniment special împreună”, au precizat mirii în acel mesaj.

Michelle Yeoh a scris istorie la premiile Oscar

Ceelbră pentru faptul că își face singură toate cascadoriile, Michelle Yeoh a intrat în istorie după ce a devenit prima femeie din Asia care a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal datorită interpretării sale din filmul „Everything Everywhere All At Once”.

Michelle Yeoh, născută în Malaezia, şi-a început cariera în Hong Kong înainte să devină o vedetă la Hollywood şi să joace în filme precum „Crouching Tiger, Hidden Dragon” (2000), „Crazy Rich Asians”(2018) şi în serialul TV „Star Trek: Discovery”.

2023 ”Kering Women in Motion Award” – Arrivals – The 76th Annual Cannes Film FestivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 13

Totodată, actrița în vârstă de 60 de ani Ea va primi o stea pe Hollywood Walk of Fame din Los Angeles în 2024.

Pe numele de botez Yang Zi Chong, Michelle s-a născut în micul oraș Ipoh din provincia Perak, în vestul Malaieziei, pe 6 august în anul tigrului, 1962. Părinții ei sunt Janet Yeoh și Yeoh Kian Teik, avocat și politician. Pasionată de balet încă de la vârsta de 4 ani, actrița s-a mutat în perioada adolescenței împreună cu părinții la Londra, unde a studiat la Academia Regală de Dans.

După o scurtă carieră de dansatoare a câștigat trofeul Miss Malaezia în țara natală și cel de Miss Moomba (un premiu rezervat frumuseților din zona Oceaniei) în Melbourne la inceputul anilor ’80. Prima sa apariție în fața camerei a avut loc în 1984, într-o reclamă de televiziune alături de Jackie Chan.

În 1988, s-a măritat cu bogatul producător de filme Dickson Poon, de la compania D&B Films, și a decis la acel moment să se retragă și să devina mamă. Deși cei doi aveau să divorțeze în 1992, Michelle a rămas apropiată de cea de a doua soție a lui Poon și se considera a doua mama a fetei acestora.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton