; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michelle williams thomas

Michelle Williams și Thomas Kail s-au căsătorit în secret

25 March 2020

Actrița Michelle Williams și partenerul ei, Thomas Kail, s-ar fi căsătorit în secret.

Săptămâna trecută, ea a fost fotografiată de către paparazzi alături de logodnicul ei în New York, iar amândoi purtau verighete, de aici pornind și speculațiile că ei s-au căsătorit. Astăzi, o sursă a declarat pentru Us Weekly faptul că aceste zvonuri sunt adevărate.

Chiar dacă nu sunt cunoscute detalii în ceea ce privește locația, când anume a avut loc ceremonia sau cine au fost invitații, putem să ne imaginăm că evenimentul a fost emoționant pentru amândoi.

Cu toate acestea, până acum Michelle Williams și Thomas Kail au fost extrem de discreți cu privire la relația lor, având în vedere faptul că în luna decembrie, o sursă a declarat pentru People faptul că ei s-au logodit și că actrița este din nou însărcinată. 

Michelle Williams și Thomas Kail se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia serialului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune.

Thomas Kail a mai fost însurat cu actrița Angela Christian, iar Michelle Williams a fost măritată cu muzicianul Phil Elverum (pentru mai puțin de un an) și logodită cu regretatul Heath Ledger, cu care are o fiică, Matilda, născută în 2005. De altfel, la decernarea premiilor Asociației actorilor de film, pe 19 ianuarie, la care a fost recompensată pentru interpretarea din „Fosse/Verdon' (care i-a adus și Globul de Aur), actrița le-a mulțumit atât actualului ei soț, cât și fiicei ei. „Tom, împart acest premiu cu tine. Matilda, m-ai învățat multe despre sinceritatea din viața reală, care e diferită de cea de pe scenă. Te iubesc și sunt profund impresionată!', a spus atunci Michelle, vizibil emoționată. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare