; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michelle Williams se tunde scurt în memoria lui Heath Ledger

03 November 2011

Actriţa Michelle Williams (31 de ani) a explicat în ediţia britanică a revistei „Elle' – în care îşi promovează pelicula „My Week With Marilyn' – că nu-şi mai lasă deloc părul să crească pentru a-i aduce un tribut iubitului ei, Heath Ledger, care a murit în 2008.

„Îmi place aşa scurt – mă simt ca mine însămi cu părul scurt. Şi nu l-am mai avut lung de multă vreme, de vreo cinci ani. Evident, stilul ăsta le place doar homosexualilor şi prietenelor mele. Bărbaţii heterosexuali din America nu-l apreciază deloc! Îl ţin aşa pentru singurul bărbat căruia i-a plăcut de mine cu părul scurt şi îl port aşa în memoria cuiva care l-a iubit', a explicat blonda.

În cel mai recent film al ei, Williams îi dă viaţă actriţei Marilyn Monroe, iar pelicula va avea parte de o vizionare specială cerută de Regina Marii Britanii, scrie people.com.

Scenariul are în centru perioada petrecută de  Marilyn la filmări, în Marea Britanie, pentru „Prinţul şi dansatoarea' (1957), iar echipa de producţie (de la Compania Weinstein – care au făcut şi „Discursul regelui', peliculă apreciată de Regină) a primit permisiunea de a filma la castelul Windsor.

Mai jos, trailer-ul filmului „My Week With Marilyn':

http://www.youtube.com/watch?v=rFcY7PEY9bs&feature=related
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare