; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michelle williams thomas kail lead 1577811453

Michelle Williams s-a logodit și este însărcinată. Cine este logodnicul actriței

06 January 2020

Publicația americană People a dezvăluit în exclusivitate la sfârșitul anului trecut că actrița Michelle Williams este din nou însărcinată  și logodită cu partenerul său, producătorul Thomas Keil.  Vestea vine după ce actrița americană a anunțat în luna aprilie faptul că s-a despărțit de compozitorul și muzicianul Phil Elverum, cu care a fost căsătorită câteva luni.

 

Conform sursei citate de către People, actrița a fost surprinsă alături de logodnicul ei într-un magazin cu articole vestimentare pentru copii. Cei doi se află în Londra unde Michelle filmează pentru „Venom 2', alături de Tom Hardy.

Michelle Williams și Thomas Keil au fost prezenți și seara trecută la Gala Globurilor de Aur 2020, însă nu au oferit declarații despre sarcină. Deși a optat pentru o rochie vaporoasă, care să îi ascundă burtica de gravidă, se poate observa totuși că zvonurile nu sunt o minciună. 

Michelle Williams și Thomas Keil se cunosc de când actrița a filmat pentru Fosse/Verdon. Regia filmului îi aparține chiar lui Thomas. În urma apariției sale în film, Michelle a câștigat și un Premiu Emmy pentru Cea mai bună actriță într-o mini-serie sau film de televiziune.

De asemenea, Thomas Keil a fost nominalizat și la Premiile Tony pentru In the Heights, la categoria Cea mai bună regie de musical. În anul 2018, el a fost premiat la Kennedy Center Honors alături de Andy Blackenbuehler, Alex Lacamoire și Lin-Manuel Miranda pentru producția Hamilton.

Michelle Williams a mai fost căsătorită și cu actorul australian Heath Ledger, care a murit în anul 2008 în urma unei intoxicații cu medicamente și alături de care are și o fetiță, Matilda Rose Ledger, în vârstă de 14 ani.

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare