Homepage  / Vedete străine

Michelle Renaud și Matías Novoa s-au căsătorit. Cum au arătat la nuntă cei doi actori de telenovele

Michelle Renaud și Matías Novoa s-au căsătorit. Cum au arătat la nuntă cei doi actori de telenovele
10

de Anda Dincă,

Cunoscuții actori de telenovele Michelle Renaud și Matías Novoa s-au căsătorit, iar nunta a fost una intimă, dar frumoasă, care a avut loc în weekendul cu 9 decembrie în Mexic.

Michelle Renaud (35 de ani) și Matías Novoa (43 de ani) au petrecut alături de prieteni apropiați, membri ai familiei și cei doi copii ai lor rezultați din relații anterioare, Axel și Marcelo. Conform peopleenespanol.com, alături le-au fost actorii Emmanuel Palomares și Sandra Kai, iar miresa a purtat o rochie creație a brandului Rosa Clara.

michelle-renaud-si-matias-novoa-s-au-casatorit-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Mai mult, revista „Caras” i-a pus pe copertă îmbrăcați în mire și mireasă, obținând detalii despre fericitul eveniment.

„Am hotărât, nu de mult, să ne căsătorim alături de familiile noastre. Și am spus bine, dacă avem de gând să ne sărbătorim dragostea, atunci hai să extindem puțin petrecerea. Nu neapărat să o facem mai mare, ci mai degrabă una cu dragoste pură, cu cei mai apropiați oameni”, a spus Matías.

Actorul a ținut să precizeze că “nunta aceasta nu este ceva care să schimbe relația pe care o avem”. „Noi trăim ca și căsătoriți, ca o adevărată familie, de un an”, a explicat el. În plus consideră că “acest angajament este mai mult decât o semnătură, este ca o promisiune pe care o facem Universului”.

Iar Michelle a fost de acord: „Când Matías mi-a dat inelul mi-a spus că ne vom sărbători dragostea, nu că ne vom căsători, din acest punct de vedere era deja totul clar. Mariajul nu va schimba modul în care gândim sau dinamica noastră”.

Michelle Renaud și Matías Novoa au făcut publică relația lor în toamna lui 2022, iar de atunci nu s-au abținut de la gesturi de iubire și cuvinte frumoase în mediul online. „Cea mai frumoasă poveste de dragoste vine atunci când te aștepți mai puțin, iar tu ai venit să-mi arăți dragostea adevărată”, a scris Renaud pe Instagram la vremea aceea. Michelle și Matías s-au îndrăgostit pe platourile telenovelei „Moștenitorii” (La Herencia”), care a fost difuzată și la noi în 2022 de postul Acasă. Ei au mai avut ocazia să joace împreună și în 2021, în pelicula „Doblemente embarazada 2”.

Ambii au mai trecut printr-un mariaj

Michelle a mai fost căsătorită din 2016 până în 2018 cu Josue Alvarado, ce doi având împreună și un băiețel de 6 ani, iar în 2021, ea s-a despărțit, după doi ani, de actorul Danilo Carrera, alături de care a jucat în telenovelele „Raze de lună” și „Totul pentru iubire”. Tot în 2021, și Matías a divorțat, după doi ani de mariaj, de Isabella Castillo, o actriță și cântăreață de origine cubaneză. Actorul are și un băiat în vârstă de 11 ani rezultat în urma relației cu actrița venezueleană María José Magán.

Michelle a mai fost văzută la noi în “Totul pentru iubire”, “Muzica trădării” și “Raze de lună”, în timp ce Matías a jucat în “La Doña”, “Să învingi trecutul”, iar la Netflix apare în „Cine a ucis-o pe Sara?” („Who Killed Sara?”) și comedia “Doar două mame ai” (“Madre Solo hay Dos”).

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton