Homepage  / Vedete străine

Michelle Renaud și Matías Novoa au devenit părinții unui băiețel. Cum a născut actrița

Michelle Renaud și Matías Novoa au devenit părinții unui băiețel. Cum a născut actrița

de Anda Dincă,

Michelle Renaud, care a fost văzută la noi în “Totul pentru iubire”, “Muzica trădării” și “Raze de lună, și Matías Novoa (care a jucat în “La Doña”, “Să învingi trecutul”, „Cine a ucis-o pe Sara?” și “Doar două mame ai”), și-au mărit familia. Michelle a adus pe lume primul copil al cuplului, un băiețel care a primit numele Milo.

Michelle Renaud a născut un băiețel

Bebelușul s-a născut pe 28 iunie, la Madrid (oraș în care locuiesc din luna aprilie a acestui an), iar vestea a fost făcută public chiar de Matías, care a declarat pe Instagram, în dreptul unor fotografii cu piciorușele micuțului Milo: “Așteptarea copilului a fost o călătorie frumoasă, dar următoarea călătorie, cea spre nașterea lui, a fost ceva suprarealist, care m-a lăsat perplex de dragoste. Niciodată nu am crezut că voi simți atât de multă iubire pentru fiecare ființă care alcătuiește familia mea. Mulțumesc, dragostea mea @michellerenaud, pentru că l-ai găzduit pe bebelușul nostru. Mulțumesc că mi-ai oferit un moment de neuitat. Te iubesc!”.

Michelle Renaud a ales să nască natural acasă, într-o cădiță cu apă, în prezența lui Matías și a lui Marcelo, celălalt fiu al ei, iar momentul a fost povestit urmăritorilor de pe Instagram cu lux de amănunte: “Nașterea lui Milo… cea mai bună experiență. Fără îndoială, a fost provocator și am avut momente foarte dureroase, dar cu fiecare contracție pe care o aveam mă gândeam că sunt și mai aproape de momentul în care îl voi vedea și îl voi pupa pe Milo. Să pot să-mi primesc copilul în casa mea împreună cu soțul și fiul meu a făcut magică această naștere. @matlechat ești cel mai bun lucru al meu în viață, nu știu ce m-aș fi făcut fără tine, ai fost farul meu, locul meu sigur, a fost suficient să-ți simt mâna pe mine tot timpul ca să știu că nu era loc de îndoială, îți mulțumesc ție și moașelor. A fost ca o ceremonie frumoasă în urma căreia s-a născut un bebeluș imens, frumos și sănătos. Aș putea naște iar și iar atâta timp cât o fac ținându-te de mână, @matlechat. Te iubesc mult!”.

Michelle (35 de ani) și Matías (44 de ani) s-au îndrăgostit pe platourile telenovelei din 2022 „Moștenitorii” („La Herencia”), iar în decembrie 2023 au devenit soț și soție. Actrița a mai fost căsătorită din 2016 până în 2018 cu Josue Alvarado, ce doi având împreună un băiețel de 7 ani, pe Marcelo. În 2021 Michelle s-a despărțit, după doi ani, de actorul Danilo Carrera, alături de care a jucat în telenovelele „Raze de lună” și „Totul pentru iubire”. Tot în 2021, și Matías a divorțat, după doi ani de mariaj, de Isabella Castillo, o actriță și cântăreață de origine cubaneză. Actorul are și el un băiat în vârstă de 13 ani, Axel, rezultat în urma relației cu actrița venezueleană María José Magán.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton