; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michelle Renaud Danillo Carrera

Michelle Renaud și Danilo Carrera vor juca din nou împreună într-o telenovelă

02 June 2020

După ce au suprins pe toată lumea cu relația lor, Michelle Renaud și Danilo Carrera, care au mai jucat împreună în telenovela „Raze de lună', au anunțat că vor fi protagoniști din nou într-o telenovelă pe care o va produce compania Televisa. 

Noua producție va fi realizată de cel care a produs și telenovela „Blestemul meu iubit', redifuzată în prezent de postul Pro Gold. 

„Vom face o telenovelă împreună așa cum ne-am dorit”, a împărtășit Michelle Renaud cu entuziasm în timpul unei emisiuni live. „Suntem foarte încântați pentru că ni s-a cerut acest lucru după proiectul Raze de lună ă', a adăugat actrița, 

Filmările producției, care nu a primit încă un nume, vor începe în această vară în Mexic. 

„Așteptăm să vedem cum va fi să lucrăm împreună având în vedere că în vechiul proiect nu formam un cuplu', a mai spus Michelle. 

De asemenea, actorul în vârstă de 31 de ani nu știe cât de dificil va fi să lucrezi cu un partener pentru prima dată, dar nu are niciun dubiu că va fi „o perioadă bună'.  Telenovela este o versiune a unei povești argentiniene care nu a fost niciodată difuzată în Mexic a cărei acțiuni vor avea loc la țară, pe câmpuri. 

„Va fi multă acțiune, multe scene cu cai. Am călărit toată viața, așa că pentru mine să călăresc din nou este incredibil', a declarat Danilo Carrera. 

Michelle și Danilo au lucrat împreună pentru prima dată în 2015 în telenovela „Pasión y Poder'/„Pasiune și putere' și în 2018 au fost protagoniștii telenovelei „Raze de lună'. 

Michelle Renaud și Danilo Carrera au surprins pe toată lumea cu relația lor 

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei „Raze de lună’/„Hijas de la luna’, la scurt timp actrița Michelle Renaud luând decizia de a divorța de fostul soț și tatăl micuțului Marcelo. 

Danilo Carrera a pus și el capăt în aceeași perioadă unei relații pe care o avea de 4 ani cu Angela Rincon.  În ciuda faptului că toată presa din Mexic specula această relație, la acel moment cei doi au negat-o vehement preferând să o țină departe de ochii lumii. Cel mai probabil cei doi nu au dorit să facă rău foștilor parteneri. 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare