Homepage  / Vedete / Vedete străine

Michelle Renaud joacă într-o nouă telenovelă

Michelle Renaud joacă într-o nouă telenovelă

de Redactia Tvmania

Actriţa Michelle Renaud (Regina din telenovela „Pasiune şi putere” de la Pro Gold), a început de curând filmările la o nouă telenovelă realizată de compania Televisa, al cărei titlu provizoriu este „Puro Flow”. Conform peopleenespanol.com, partenerul lui Michelle (30 de ani) este Mané de la Parra („Un colţ de rai”), iar povestea are legătură cu lumea muzicii.

În „Puro Flow”, Michelle dă viaţă unei femei care, după 17 ani petrecuţi la închisoare, jură să se răzbune pe bărbatul care a făcut-o să sufere. Din distribuţia serialului vor mai face parte actorii Polo Morín („Inima mea e a ta”), Brandon Peniche („Chemarea destinului”, fiul lui Arturo Peniche) şi Lambda García („Las Bravo”).

Telenovela „Puro Flow” este adaptarea mexicană a unui serial columbian, „La reina del Flow”, care s-a terminat în ţara de origine pe 9 octombrie şi care a avut-o ca protagonistă pe Carolina Ramírez.

Deşi a divorţat anul acesta de afaceristul Josué Alvarado, după doi ani de mariaj, Michelle continuă să aibă o relaţie frumoasă de prietenie cu acesta, de dragul băieţelului lor, Marcelo, născut în martie 2017.  

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton