Homepage  / Vedete străine

Michelle Renaud a confirmat că este însărcinată cu soțul ei, Matías Novoa. Primele imagini cu burtica de gravidă

Michelle Renaud a confirmat că este însărcinată cu soțul ei, Matías Novoa. Primele imagini cu burtica de gravidă
5

de Anda Dincă,

După ce a negat de mai multe ori că așteaptă primul copil cu proaspătul ei soț, Matias Novoa, Michelle Renaud a împărtășit vestea bună pe rețelele de socializare urcând câteva imagini tandre cu burtica expusă la soare pe plajele din Mexic. „Iubire. Îndrăgostită de acești doi”, a scris actrița în vârstă de 35 de ani.

Matias (43 de ani) și Michelle își doreau de ceva vreme un copil, iar acum li s-a îndeplinit dorința:

„Imaginează-ți cum ar fi să am un copil cu Matías? Mor de fericire și dragoste. Ne dorim, cerem și muncim pentru el. Sper ca Dumnezeu să mi-l trimită, îl așteptăm”, a zis Michelle cu ceva timp în urmă, citată de quien.com.

Cei doi s-au îndrăgostit pe platourile telenovelei „Moștenitorii” (La Herencia”), care a fost difuzată și la noi în 2022 de postul Acasă, iar în decembrie 2023 au devenit soț și soție în prezența prietenilor apropiați și ai celor doi copii ai lor rezultați din relații anterioare, Axel și Marcelo.

Michelle Renaud a confirmat că este însărcinatăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Michelle a mai fost căsătorită din 2016 până în 2018 cu Josue Alvarado, ce doi având împreună și un băiețel de 6 ani, iar în 2021, ea s-a despărțit, după doi ani, de actorul Danilo Carrera, alături de care a jucat în telenovelele „Raze de lună” și „Totul pentru iubire”. Tot în 2021, și Matías a divorțat, după doi ani de mariaj, de Isabella Castillo, o actriță și cântăreață de origine cubaneză. Actorul are și un băiat în vârstă de 11 ani rezultat în urma relației cu actrița venezueleană María José Magán.

Michelle a mai fost văzută la noi în “Totul pentru iubire”, “Muzica trădării” și “Raze de lună”, în timp ce Matías a jucat în “La Doña”, “Să învingi trecutul”, iar la Netflix apare în „Cine a ucis-o pe Sara?” („Who Killed Sara?”) și comedia “Doar două mame ai” (“Madre Solo hay Dos”).

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton