; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

LTYV_112219_0465R2

Michelle Obama are un nou proiect la Netflix

10 February 2021

Fosta primă-doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama, revine din martie pe Netflix ca protagonistă a seriei pentru copii Waffles + Mochi. 

Conform declarației sale, proiectul este o extensie a proiectelor pe care le începuse încă din timpul în care se afla la Casa Albă. 

Potrivit celor de la Netflix premiera mondială va avea loc pe 16 martie, iar seria pentru copii va avea 10 episoade, fiecare de durata a 20 de minute. Michelle este producătoarea proiectului alături de soțul său, Barack Obama, iar programul dorește să încurajeze copiii și adulții să gătească împreună  și să se conecteze la culturi din întreaga lume.

Sinopsis: Odată ca niciodată, în Tărâmul mâncării congelate, locuiau doi prieteni buni pe nume Waffles și Mochi care aveau un vis comun: să devină bucătari! Singura problemă? Tot ce găteau era făcut din gheață. Atunci când acești doi prieteni se angajează ca proaspeți colegi ai unui supermarket fantezist, sunt pregătiți pentru aventura culinară a vieții lor. Cu ajutorul unor fețe noi și prietenoase precum doamna Obama (proprietarul supermarketului) și un coș de cumpărături zburător magic pe post de ghid, Waffles și Mochi își încep misiunea globală de ingrediente, călătorind în bucătării, restaurante, ferme și case din întreaga lume, gătesc rețete cu ingrediente obișnuite alături de bucătari renumiți, bucătari de casă, copii și vedete. Indiferent dacă culeg cartofi în Anzii din Peru, testează condimente în Italia sau fac Miso în Japonia, acești exploratori curioși descoperă minunea mâncării și descoperă că fiecare masă este o șansă de a-ți face noi prieteni. Waffles + Mochi este o invitație pentru a încuraja copiii și adulții să gătească împreună în bucătărie și să se conecteze la culturi din întreaga lume.

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare