Homepage  / Vedete / Vedete străine

Michelle Dockery s-a căsătorit. Soțul actriței din „Dowton Abbey” e fratele unei alte celebrități engleze

Michelle Dockery s-a căsătorit. Soțul actriței din „Dowton Abbey” e fratele unei alte celebrități engleze

de Vasilica Rogozanu,

Actrița Michelle Dockery s-a căsătorit weekendul trecut în cadrul unei ceremonii discrete. Vedeta serialului „Downton Abbey” a organizat nunta la o vilă de patrimoniu de pe malul Tamisei.

Actrița de 41 de ani s-a căsătorit cu Jasper Waller-Bridge, fratele unei alte celebrități engleze: actrița și scenarista Phoebe Waller-Bridge, premiată pentru „Fleabag” și „Obsesia Evei”.

Michelle Dockery. Foto: Hepta

Michelle Dockery s-a căsătorit la opt ani de la o mare dramă personală

Michelle Dockery s-a căsătorit la aproape opt ani după o mare dramă a vieții sale: în decembrie 2015, în același an în care fusese cerută de soție, logodnicul ei, irlandezul John Dineen, a murit din cauza unei forme rare de cancer.

Actrița a mărturisit ulterior că acesta era un om care ținea foarte mult la viața privată și că a fost dificil să țină boala secretă, timp de 15 luni. Deși nu au ajuns la altar, Michelle Dockery declara apoi presei britanice: „Mă consider o văduvă”, scrie Daily Mail.

Soțul ei, fratele actriței Phoebe Waller-Bridge

În 2019, s-a aflat că actrița Michelle Dockery iubește din nou, la patru ani după tragedia din 2015. Ea a început o relație cu Jasper Waller-Bridge (35 de ani), fratele lui Phoebe Waller-Bridge, actriță și scenaristă care creat serialul multipremiat „Fleabag”.

Michelle Dockery și Jasper Waller Bridge, anul trecut, la Wimbledon. Foto: Hepta

Michelle și Jasper s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni în vara lui 2018, în Los Angeles, și, deși ea a fost foarte ocupată cu promovarea peliculei „Downton Abbey”, a ținut constant legătura cu britanicul care lucrează pentru o cunoscută agenție de talente britanică.

La nuntă au venit mulți colegi din „Downton Abbey”

Nunta de weekendul trecut a fost un eveniment rafinat, dar restrâns, la care au participat doar 60 de invitați. Nunta a avut loc la Casa Orleans, o vilă palladiană construită de arhitectul John James în 1710 lângă Tamisa, la Twickenham, Anglia, pentru politicianul și diplomatul James Johnston. Ulterior, locul a luat numele după ducele de Orleans, care a locuit aici în secolul 19.

Ceremonia a avut loc chiar în celebra Cameră octagonală a clădirii care funcționează drept galerie de artă contemporană, salvată de la demolare și inclusă în patrimoniul arhitectural al Marii Britanii, iar invitații au putut să-și întâmpine oaspeții pe peluza vilei.

Mireasa a purtat o rochie albă simplă și elegantă creată de designerul Emilia Wickstead, una dintre preferatele prințesei de Wales, Kate Middleton, iar mirele a avut un costum clasic în trei piese.

Serialul „Downton Abbey” a fost urmat de două pelicule omonime

De la eveniment nu au lipsit colegii ei din celebrul serial „Downton Abbey”, actorii Elizabeth McGovern, Lily James, Imelda Staunton, Hugh Bonneville, Laura Carmichael și Jim Carter.

Actrița Phoebe Waller-Bridge a devenit cumnata lui Michelle Dockery

La rivalitate cu mireasa, a atras privirile și cumnata Phoebe Waller-Bridge, îmbrăcată într-un costum roșu de la casa italieneacă Etro, de 2.000 lire sterline.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton