Homepage  / Vedete străine

Michele Morrone, reacție dură la adresa televiziunilor din România. Ce mesaj a avut actorul din seria de filme „365 de zile”, de la Netflix

Michele Morrone, reacție dură la adresa televiziunilor din România. Ce mesaj a avut actorul din seria de filme „365 de zile”, de la Netflix
12

de Roxana Mirea,

Michele Morrone a avut o reacție dură cu privire la televiziunile din România. Starul din seria de filme „365 de zile”, de la Netflix, s-a aflat în țara noastră timp de câteva zile și a vizitat Bucureștiul, dar și Castelul Bran. Actorul a rămas fascinat de ce a văzut în România, dar este dezamăgit de televiziunile de la noi. Iată ce mesaj a transmis Michele Morrone. 

Michele Morrone, despre televiziunile din România 

Michele Morrone, starul din seria de filme „365 de zile”, de la Netflix, a venit în România. Actorul a venit în țara noastră pentru iubita lui, Bogdana Tancău. Pe 4 septembrie, cei doi au fost surprinși într-un restaurant. Desigur, Michele Morrone s-a lăudat și el pe rețelele sociale cu prezența lui în România. El le-a arătat fanilor că a vizitat Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, din București, dar și că a participat la un concert de muzică clasică la Palatul Bragadiru. Pe de altă parte, actorul a vizitat și Castelul Bran. 

Michele Morrone s-a îndrăgostit de România, dar a rămas cu un gust amar din cauza televiziunilor de la noi. Acesta a susținut că televiziunile ar trebui să promoveze mai mult turismul de la noi și să educe tinerii despre cultură și istorie. Mesajul transmis de actor a fost scris în limba română.  

Ce minunat e în România, o țară frumoasă. Tocmai de aceea vreau să scriu acest mesaj. După părerea mea, un popor ca România ar trebui să investească mai mult în educația tinerilor, începând de la artă, muzică, cinema literatură și mai ales istorie. Este atât de trist și descurajant să vezi televiziunea românească (nu toate) că încearcă să coboare nivelul cultural al unui popor cu o istorie atât de bogată și minunată, difuzând cele mai groaznice gunoaie pe care le poate vedea un tânăr. 

Fac un apel la televiziuni: educați-vă tinerii despre cultură, despre toate minunile istoriei voastre. Despre creștere personală a indivizilor, pentru că într-o zi acești copii vor fi bătrâni și vor continua să vizioneze gunoiul din programele voastre de televiziune dezgustătoare și ignorante. Nu vor crește niciodată”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram. 

Michele Morrone, despre televiziunile din România Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Detalii despre Michele Morrone 

Devenit celebru în 2020, datorită succesului și polemicii care s-a iscat în jurul peliculei „365 de zile”, Michele Morrone a mărturisit pentru Corriere della sera că și-a descoperit vocația când era foarte tânăr și asta datorită seriei de filme „Harry Potter”. „Aveam 11 ani când, după ce am văzut filmul, m-am dat seama că vreau și eu să fac parte din această lume fantastică”, a declarat actorul. 

Actorul Michele Morrone este un om cu multe talente. În afară de aspectul fizic datorită căruia are și o carieră în modeling, compune și muzică, de la 25 de ani. „Am început să cânt la chitară învățând cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube”, spune acesta în Corriere della sera. Și nu numai că știe să cânte, dar și compune. Mai multe piese din albumul său, intitulat „Dark Room”, sunt și pe coloana sonoră originală a filmului „365 de zile”, printre acestea, cea mai celebră este „Feel It”.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton