Homepage  / Vedete străine

Michele Morrone a venit în România de dragul iubitei sale. Cine este Bogdana Tancău, cea care i-a furat inima actorului italian din seria Netflix „365 de zile”

Michele Morrone a venit în România de dragul iubitei sale. Cine este Bogdana Tancău, cea care i-a furat inima actorului italian din seria Netflix „365 de zile”
25

de Roxana Mirea,

Michele Morrone, starul din seria de filme „365 de zile”, de la Netflix, a fost surprins în compania unei românce. Se pare că actorul s-ar fi despărțit de Moara Sorio, deși încă mai are poze cu ea pe rețelele sociale. Michele Morrone a apărut în compania unei românce, pe străduțele din Mykonos, Grecia. Acum, de dragul iubitei sale, actorul a venit în România.

Update 5 septembrie 2024:

Michele Morrone se află în România

Michele Morrone, starul din seria de filme „365 de zile”, de la Netflix, a venit în România. Actorul a fost surprins într-un restaurant din centrul Capitalei. Michele Morrone a venit în țara noastră pentru iubita lui, Bogdana Tancău.  

Pe 4 septembrie, cei doi au fost surprinși într-un restaurant. Desigur, Michele Morrone s-a lăudat și el pe rețelele sociale cu prezența lui în România. El le-a arătat fanilor că a vizitat Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”, din București, dar și că a participat la un concert de muzică clasică la Palatul Bragadiru. 

Michele Morrone se află în România (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 25

Știre inițială, august 2024 

Michele Morrone, surprins în compania româncei Bogdana Tancău 

Michele Morrone, cunoscut pentru rolul său din seria de filme „365 de zile”, de la Netflix, apărea de mână cu Moara Sorio la diverse evenimente mondene, anul trecut. Deși încă mai are poze cu Moara, este posibil ca cei doi să se fi despărțit.

Aflat în vacanță în Grecia, Michele Morrone a fost surprins în timp ce se plimba pe străduțele din Mykonos alături de românca Bogdana Tancău, o cunoscută antrenoare de fitness, potrivit cancan.ro. 

Bogdana Tancău a primit titulatura de cea mai sexy antrenoare de fitness din România, iar Michele Morrone pare să fie de acord cu asta. Actorul s-a afișat cu ea public și nu i-a păsat că ar putea să fie surprinși împreună. Turiștii l-au recunoscut și au început să facă poze, lucru de care el nu a părut a fi deranjat.  

De asemenea, Michele Morrone a publicat și el imagini cu Bogdana Tancău, fără a-i dezvălui identitatea. El a publicat imagini cu picioarele celei care l-a însoțit în vacanța în Grecia.  

Michele Morrone, surprins în compania româncei Bogdana Tancău  (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 25

Detalii despre Michele Morrone 

Devenit celebru în 2020, datorită succesului și polemicii care s-a iscat în jurul peliculei „365 de zile”, Michele Morrone a mărturisit pentru Corriere della sera că și-a descoperit vocația când era foarte tânăr și asta datorită seriei de filme „Harry Potter”. „Aveam 11 ani când, după ce am văzut filmul, m-am dat seama că vreau și eu să fac parte din această lume fantastică”, a declarat actorul. 

Actorul Michele Morrone este un om cu multe talente. În afară de aspectul fizic datorită căruia are și o carieră în modeling, compune și muzică, de la 25 de ani. „Am început să cânt la chitară învățând cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube”, spune acesta în Corriere della sera. Și nu numai că știe să cânte, dar și compune. Mai multe piese din albumul său, intitulat „Dark Room”, sunt și pe coloana sonoră originală a filmului „365 de zile”, printre acestea, cea mai celebră este „Feel It”.  

Sursa Foto: Instagram, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton