; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael Jackson voia de nevastă un model brazilian

22 May 2012

Manechinul brazilian Xuxa a dezvăluit că Regele Pop' a cerut-o în căsătorie şi şi-ar fi dorit să aibă copii cu ea, potrivit Daily Mail.

Membrii din anturajul lui Michael (care a murit în iunie 2009) i-au prezentat-o starului pe frumoasa sud-americană, cu care acesta a luat cina de mai multe ori, înainte ca prietenii să-i sugereze că ar fi o bună soţie şi mamă.

Xuxa, al cărei nume adevărat e Maria da Graca Meneghel, a povestit că: Anturajul lui Michael voia ca el să se însoare şi să aibă copii. Îi căutau pe cineva. Eu lucram în Spania, iar ei m-au invitat de mai multe ori la concertele lui'.

Apoi a venit propunerea, de la impresarul lui, care m-a întrebat dacă aş vrea să locuiesc cu el, pentru că vrea să se căsătorească, să aibă copii. Credeau că o căsnicie cu o persoană căreia îi pasă de soarta copiilor din America Latină ar fi un lucru bun', a adăugat ea.

Xuxa, care acum are o emisiune pentru copii şi e cea mai bogată femeie din Brazilia, cu o avere estimată la un miliard de dolari, era mare fan Michael, dar a refuzat propunerea.

Pentru mine, el era un idol, dar între idol şi altceva e o diferenţă. Răspunsul meu, evident, a fost nu', a povestit fotomodelul, care a mai avut relaţii cu staruri braziliene precum regretatul pilot de formula 1 Ayrton Senna şi legendarul fotbalist Pele.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare