; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael Fassbender, favorit pentru un premiu la Festivalul de la Veneţia

07 September 2011

2011 e anul lui Michael Fassbender (34 de ani), scrie Reuters. Irlandezul din „X-Men: Cei dintâi' a impresionat la Festivalul de Film de la Veneţia cu rolul lui Carl Jung, în „A Dangerous Method', dar mai ales cu partitura din „Shame'.

Acest din urmă film i-ar putea aduce statueta pentru cel mai bun actor, spun criticii, care au aplaudat pelicula regizată de Steve McQueen, în care Fassbender e un bărbat dependent de sex.

În producţie, actorul e Brandon, un new yorkez care îşi împarte timpul între biroul şi apartamentul gri şi monotone şi viaţa de noapte piperată cu partide sălbatice de sex.

„Are obsesia asta cu sexul non-emoţional şi se auto-abuzează, nu se place deloc pe sine', a explicat Fassbender pentru Reuters.

Filmul este plin de scene nud, actorul defilând dezbrăcat prin faţa camerei, iar Fassbender a explicat că i se pare uimitor cum pe ecran poţi vedea oameni omorâţi cu 50 de gloane, dar dacă arăţi un penius e şocant. În film mai joacă şi Carey Mulligna, care e Sissy, sora cu probleme a protagonistului, care îi dă viaţa peste cap.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare