Homepage  / Vedete străine

Michael Douglas și Scarlett Johansson împart același ADN. Abia acum s-a aflat că cei doi actori de la Hollywood sunt rude

Michael Douglas și Scarlett Johansson împart același ADN. Abia acum s-a aflat că cei doi actori de la Hollywood sunt rude
13

de Cătălina Matei,

Dacă până acum ocupația era punctul comun al celor doi, iată că s-a descoperit că între Michael Dougals și Scarlett Johansson există și o legătură de sânge. Ce fel de rude sunt cei doi actori celebri de la Hollywood.

Michael Douglas și Scarlett Johansson sunt rude

Îi despart 40 de ani, însă între Michael Douglas și Scarlett Johansson există și o legătură specială, dincolo de faptul că amândoi sunt actori celebri în toată lumea. Mai precis, sunt rude! Iar acest lucru s-a aflat abia acum.

Michael Douglas (79 de ani) a fost de acord să-și investigheze public arborele genealogic, prin intermediul emisiunii „Finding Your Roots” („Găsește-ți rădăcinile”), difuzată de postul PBS. Astfel, actorul a aflat de la prezentatorul Henry Louis Gates mai multe despre bunicul său, cu origini rusești.

Însă surpiza cea mai mare pentru Michael a fost legătura de sânge pe care o are cu o altă actriță celebră de la Hollywood, Scarlet Johansson. Mai precis… sunt veri îndepărtați, potrivit People.

Glumești?” a exclamat actorul în vârstă de 79 de ani în momentul în care a aflat vestea. Iar apoi a adăugat: „Oh, asta e uimitor. În regulă. Este grozav. Este atât de mișto”.

Potrivit anchetei desfășurate de echipa de experți în genealogie a emisiunii „Finding Your Roots”, Michael și Scarlett au segmente identice de ADN pe patru cromozomi. Aceste secvențe genetice se regăsesc în descendența maternă a lui Scarlett Johansson, provenind din comunitățile evreiești din Europa de Est.

Astfel, Michael Douglas abia așteaptă următoarea întâlnire cu actrița din „Văduva Neagră”. „Este incredibil. Ei bine, aștept cu nerăbdare să o văd pe Scarlett data viitoare!”, a mai spus actorul în emisiunea de la PBS.

Michael Douglas candidează la titlul de Cel mai sexy bunic în viațăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ce alte celebrități au descoperit că sunt rude

Din 2012, emisiunea „Finding Your Roots”, transmisă de PBS, a dezvăluit surprize genealogice pentru personalități publice cunoscute.

Astfel, printre numeroasele descoperiri ale show-ului TV s-au numărat Edward Norton care a aflat că el și Julia Roberts sunt veri genetici, Kerry Washington realizând că a fost concepută printr-un donator de spermă, Bob Odenkirk dezvăluind legături cu Regele Charles și Nathan Lane,ciar Viola Davis este rudă cu Anita Hill.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton