Homepage  / Vedete străine

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, dublă aniversare. De ce este numărul 25 atât de special pentru cei doi actori

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, dublă aniversare. De ce este numărul 25 atât de special pentru cei doi actori
8

de Cătălina Matei,

Unul dintre cele mai admirate și longevive cupluri de la Hollywood au parte de o zi specială! Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones sunt născuți în aceeași dată, pe 25 septembrie, însă coincidența merge mai departe.

Căci 25 nu este doar ziua în care s-au născut ci și diferența de vârstă dintre cei doi: Michael împlinește 79 de ani, în timp ce soția sa aniversează 54.

Căsătoriți de aproape 23 de ani, Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. În ciuda dificultăților care apar în orice relație, cei doi au reușit să aibă un mariaj fericit. Mai ales că destinele lor par a fi legate încă de la naștere. Mai precis, amândoi sunt născuți în aceeași dată, pe 25 septembrie… la 25 de ani diferență. Astfel, actrița de origine britanică împlinește 54 de ani, în timp ce soțul ei aniversează 79 de ani de viață.

Să ai un an nou minunat, draga mea! Îți urez o zi de naștere fericită! Toată dragostea mea, Michael”, i-a transmis soției sale celebrul actor pe contul său de Instagram, unde a și postat o fotografie alb-negru specială.

În același timp, și Catherine Zeta-Jones a ținut să puncteze dubla-aniversare cu o postare, tot pe Instagram. Actrița a posta un scurt video cu un colaj din fotografii alb-negru, instantanee din copilăria lui Michael Douglas.

Este ziua lui Michael! Este ziua mea! La mulți ani @michaelkirkdouglas, te iubesc!”, a scris și actrița în dreptul clipului cu pricina.

O căsnicie ca-n filme

Catherine Zeta-Jones şi Michael Douglas s-au cunoscut în 1998 prin intermediul actorului Danny DeVito și au devenit părinții lui Dylan în august 2000. Trei luni mai târziu, în noiembrie 2000, cei doi actori s-au căsătorit la New York, după finalizarea divorțului lui Michael Douglas de prima lui soție, Diandra.

26th Annual Screen Actors Guild Awards, Arrivals, Shrine Auditorium, Los Angeles, USA – 19 Jan 2020Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Între timp au trecut 23 de ani, iar relația lor a devenit tot mai puternică, în ciuda provocărilor pe care le-au trecut cu brio. Prezentă anul trecut în emisiunea „Good Morning America”, actrița din „Wednesday” a făcut câteva dezvăluiri. Întrebată de gazda Robin Roberts cine face cele mai frumoase cadouri, ea sau Michael, spre surprinderea prezentatorilor, Catherine a declarat:

Cred că trebuie să fie Michael. Am atins apogeul prin anul opt de mariaj”, a glumit ea. „Dacă aș fi știut că voi fi căsătorită atât de mult nu aș fi dat totul de la început. Dar nu mă așteptam la 22 de ani de căsnicie. La urma urmei, suntem la Hollywood, omule.”

Tot atunci, actrița de origine britanică a povestit și despre un cadou pe care ea i l-a făcut lui Michael Douglas: „I-am cumpărat un hot-rod… un coupe din anii 1930, Michael, am să mă fac înțeleasă greșit, îmi pare rău, arată ca o mașină Bugsy Malone, este foarte grozavă. De atunci au fost doar șosete”.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton