Homepage  / Vedete străine

Ca la 80 de ani! Michael Douglas s-a aniversat într-un sat din Spania, alături de alți octogenari

Ca la 80 de ani! Michael Douglas s-a aniversat într-un sat din Spania, alături de alți octogenari
13

de Cătălina Matei,

Deși mai sunt două luni până când va împlini oficial 80 de ani, Michael Douglas a avut parte de o aniversare specială în avans. Celebrul actor a petrecut într-un sat din Spania, alături de alți octogenari.

Născut în aceeași zi cu soția sa, pe 25 septembrie, între Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones este o diferență… de 25 de ani. Prin urmare, cei doi și-au sărbătorit ziua de naștere împreună în ultimii 24 de ani, de când sunt căsătoriți cu acte-n regulă.

Însă anul acesta, actorul din „Basic Instinct” a avut parte de o aniversare în avans. Mai precis, cu două luni înainte de a împlini venerabila vârstă de 80 de ani, Michael Douglas de o petrecere specială, într-un sătuc din Spania, regiunea Majorca, unde a fost înconjurat de alți octogenari. De altfel, starul din „Wall Street” deține acolo o casă, în care obișnuiește să-și petreacă verile.

Pe contul său de Instagram celebrul actor a postat un video în care stă la masă, ospătându-se cu bunătăți și savurând un program artistic împreună cu mulți alți seniori.

Este o sărbătoare a satului pentru toți cei care împlinesc 80 de ani!”, a explicat Michael Douglas în postarea sa.

Actorul este într-o formă de zile mari și se pare că a moștenit gena longevității de la tatăl său – Kirk Douglas, care a murit la 103 ani.

Iar peste două luni, când va împlini oficial 80 de ani, cel mai probabil, Michael Douglas își va sărbători ziua de naștereînconjurat de familia sa, formată din soția sa Catherine Zeta-Jones, copiii lor Dylan și Carys și fiul său din prima căsătorie Cameron, alături de cei doi nepoți ai săi.

Canneseries Closing CeremonyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, o iubire ca-n filme

Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas formează un cuplu de mai bine de 25 de ani. Actorii sunt născuți în aceeași zi, la 25 de ani distanță, pe 25 septembrie. Astfel, anul acesta, Catherine Zeta-Jones va împlini 55 de ani, iar Michael Douglas 80.

Cuplul va aniversa 24 de ani de căsnicie în noiembrie anul acesta și au o poveste de dragoste demnă de scenariul unui film. Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas s-au cunoscut în august 1998, la inițiativa actorului, după ce a remarcat-o în filmul „Masca lui Zorro. Cuplul s-a logodit în decembrie 1999, de Revelion, într-o vacanță în Aspen, Colorado.

FWROIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

La acea vreme, actorii deveniseră deja părinți împreună. În august 2000 s-a născut primul lor copil, un fiu, Dylan. Anul următor în aprilie se naște al doilea copil al perechii, o fată, Carys.

Apoi, relația lor a fost pusă la grea încercare în septembrie 2010, când Catherine-Zeta Jones și Michael Douglas anunțau că actorul a fost diagnosticat cu cancer laringian. „E o luptă. Te doboară de-a dreptul”, declara actorul la acea vreme. „Cea mai grea parte este să-i văd epuizarea, pentru că Michael nu este niciodată obosit”, a completat actrița atunci.

Din fericire, în ianuarie 2011, perechea anunța că actorul a învins cancerul.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton