; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael Douglas

Michael Douglas nu-şi poate vedea fiul

24 September 2013

The 65th Annual Primetime Emmy Awards, Arrivals, Los Angeles, America - 22 Sep 2013Actorul le-a cerut autorităţilor să-l lase să-şi vadă fiul cel mare, care se află la închisoare pentru trafic de droguri, anunţă femalefirst.co.uk.

Cameron Douglas (34 de ani) a fost condamnat la cinci ani de închisoare în 2010, pentru deţinere şi trafic de droguri. Sentinţa a fost extinsă cu patru ani şi jumătate în 2011, după ce s-a aflat că fiul actorului a consumat droguri la închisoare. El a fost pus la izolare în luna ianuarie.

Michael Douglas (69 de ani) a vorbit despre situaţia în care se află fiul său şi mulţi alţi deţinuţi la gala Premiilor Emmy, unde a fost desemnat „cel mai bun actor' pentru interpretarea pianistului Liberace din „Behind the Candelabra' (2013).

„Dacă se întâmplă să greşeşti – şi mă refer la un deţinut care nu este violent – la fel ca alţi jumătate de milion de deţinuţi dependenţi de droguri, te pedepsesc.

Fiul meu a petrecut aproape doi ani la izolare, iar acum mi s-a spus că nu-l pot vedea pentru încă doi ani.'

Evident, la început am fost dezamăgit de fiul meu, dar am ajuns într-un punct în care sunt foarte, foarte dezamăgit de sistem', a spus actorul.

Michael Douglas s-a despărţit temporar de soţia sa, Catherine Zeta-Jones (44 de ani), alături de care are doi copii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare