; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael Douglas îl va juca pe Liberace

02 December 2010

Actorul Michael Douglas (66 de ani) a povestit, într-un interviu acordat revistei „The Hollywood Reporter', cât de dificil a fost ultimul an pentru el şi ce proiecte cinematografice are în viitor.

„Sunt fericit să mă simt aşa cum mă simt astăzi, faţă de cum mă simţeam acum o săptămână', a povestit Michael Douglas, care a făcut chimioterapie de cinci ori pe săptămână. „După toate necazurile prin care am trecut anul acesta, cu problemele de sănătate şi încarcerearea fiului meu, fosta soţie şi procesul – sunt foarte fericit să pot sta acum de vorbă cu voi', spune actorul.

Acesta se gândeşte deja la următorul lui rol, cel al pianistului Liberace, cel mai bine plătit artist american în anii 50-70. Actorul îl va juca pe acesta într-un film regizat de Steven Soderbergh, pentru care va avea nevoie de proteze faciale şi de cursuri de pian. În plus, soţul lui Catherine Zeta-Jones spune că vrea să-şi ducă familia într-o excursie în jurul lumii: „(Copiii) sunt la o vârstă potrivită (pentru asta), sunt destul de mari pentru a înţelege totul şi pentru a nu se simţi rupţi de prietenii lor. Va trebui doar să ne asigurăm că avem destule lucruri de făcut, în aşa fel încât să nu ne omorâm între noi!', a glumit acesta. Douglas şi soţia lui au împreună un băiat şi o fată: Dylan Michael (10 ani) şi Carys Zeta (7 ani).[

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare