; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael Douglas face cuplu cu Matt Damon

12 February 2010

Actorul american (65 de ani) abia aşteaptă să îl aibă pe Matt Damon (39 de ani) pe post de iubit în noul său film. Douglas va juca rolul celebrului pianist homosexual Liberace în pelicula cu acelaşi nume, iar Damon va fi partenerul său mai tânăr.

„O să mă simt foarte confortabil ca să nu pară o caricatură. Matt va fi iubitul meu mai tânăr. Trăiască Matt!', s-a amuzat starul de la Hollywood, într-un interviu cu tabloidul „The Sun'.

Filmul „Liberace', regizat de Stephen Soderbergh, va reprezenta o schimbare de macaz pentru ambii actori, cunoscuţi mai ales pentru partiturile lor „macho'.

Douglas a jucat roluri de „mascul feroce' în pelicule ca „Wall Street', în timp ce Damon e vedeta seriei de acţiune „Bourne'. Primul crede că schimbarea e de bun augur pentru amândoi.

„Are dreptate să rişte. E înţelept să faci roluri diferite, să menţii o franciză dar să şi faci un film care-ţi place ţie', a explicat Douglas.

Actorul american n-a mai apărut în atât de multe filme în ultimii ani, deoarece s-a concentrat pe viaţa sa personală, alături de soţia sa, actriţa Catherine Zeta-Jones (40 de ani), şi cei doi copii – Dylan (9 ani) şi Carys (6 ani).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare