Homepage  / Vedete străine

Michael Douglas candidează la titlul de Cel mai sexy bunic în viață. Cine a mai fost nominalizat

Michael Douglas candidează la titlul de Cel mai sexy bunic în viață. Cine a mai fost nominalizat
11

de Vasilica Rogozanu,

Timpul nu iartă pe nimeni! Chiar dacă ești actor celebru și un sex-simbol hollywoodian, ca Michael Douglas, tot nu poți fugi de consecințele trecerii timpului. Actorul Michael Douglas, care va împlini 79 de ani pe 25 septembrie, a fost recent nominalizat la titlul de „Cel mai sexy bunic în viață”/ „Sexiest Grandpa Alive”, pus în joc de revista People.

Trecut-au anii… Michael Douglas candidează la titlul de Cel mai sexy bunic în viață

Douglas, care se sărbătorește în aceeași zi cu soția lui, actrița Catherine Zeta-Jones, cu 25 de ani mai mică, va afla pe 8 noiembrie dacă va câștiga titulatura.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones au aceeași zi de naștere. Foto: Hepta

La aceeași categorie mai sunt nominalizate alte nume celebre de la Hollywood, printre care Pierce Brosnan (interpretul lui James Bond) și Kurt Russell („The Christmas Chronicle”).

Michael Douglas are trei nepoți de la fiul lui cel mare, Cameron, făcut în primul mariaj cu Diandra Douglas. Fiul său, care a făcut închisoare din cauza drogurilor, s-a reabilitat și este fericitul tată a doi copii: Lua, 6 ani, și Ryder, 3 ani.

Cameron, alături de care celebrul lui tată a stat necondiționat pe perioada încarcerării, a declarat în mai multe rânduri că starul hollywoodian adoră să fie bunic, scrie revista Hello!.

Am petrecut mult timp cu nepoții și este distractiv să fii bunic, nu?”, a comentat și Michael Douglas pentru People. „Pentru că pe ei nu trebuie să îi disciplinezi sau alte lucruri de genul ăsta, doar îi răsfeți și te distrezi cu ei”.

Michael Douglas candidează la titlul de Cel mai sexy bunic în viațăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Michael Douglas, cumințit de cea de-a doua nevastă

Din mariajul cu Catherine Zeta-Jones (54 de ani pe 25 septembrie), cu care s-a căsătorit în 2000, Michael Douglas are doi copii: Dylan (23 de ani) și Carys (20 de ani).

De-a lungul unei cariere excepționale, Michael Douglas a fost, în tinerețe, inclus în toate topurile de „cel mai sexy actor de la Hollywood”. Rolurile din „Basic Instinct”/„Instinct primar”, „Atracție fatală”- sau „Idilă pentru o piatră prețioasă” i-au adus adorația a milioane de femei.

„Basic Instinct”, cu Sharon Stone și Michael Douglas

Zâmbetul seducător și vocea gravă au fost armele seducției pe care starul le-a folosit din plin în viața sa. De altfel, primul lui mariaj, cu o fiică de diplomat, a sfârșit din cauza multiplelor lui infidelități. Michael Douglas a recunoscut public că a avut probleme cu „dependența de sex” și că s-a internat în clinici de dezintoxicare din acest motiv.

Căsătoria cu superba Catherine Zeta-Jones, pe care a remarcat-o în „Masca lui Zorro”, l-a cumințit însă definitiv pe starul hollywoodian, de care nu s-a mai auzit nimic rău de două decenii încoace.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton