; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael Douglas: “Mănânc ca un porc!”

12 January 2011

Actorul Michael Douglas poate răsufla uşurat: după ce a fost anunţat, în august, că suferă de cancer la gât în stadiu avansat (IV) şi după un tratament agresiv împotriva bolii, el a primit recent şi vestea cea bună. Tumora a dispărut', l-au anunţat medicii.

.

La început de an, Michael Douglas (66 de ani) a primit, în sfârşit, vestea pe care o aştepta de la oncologiştii săi: tumora la gât a dispărut. Actorul a povestit revistei People' că soţia lui, Catherine Zeta-Jones a fost mai emoţionată decât el când a auzit verdictul medicilor.

A tras un plânset bun când a auzit', a mărturist actorul, care spune că el nu a sărit chiar în sus pentru că în ce mă priveşte, vor mai trece probabil două, trei luni până când mă voi simţi bine'.

Actriţa Catherine Zeta-Jones le-a mulţumit în special doctorilor pentru îngrijirea excepţională pe care a primit-o soţul ei şi spune că începutul de an este incredibil de bun.

Cuplul şi cei doi copii ai lor, Dylan (10 ani) şi Carys (7 ani) au sărbătorit vestea cea mare într-un restaurant din Manhattan, pe 6 ianuarie. Am mâncat scoici şi am toastat cu cocktailuri Shirley Temple', a povestit Douglas, care a mai dezvăluit că şi-a permis şi un pahar de vin, primul de când a primit cumplitul diagnostic, în august. Nu avea un gust bun', a glumit el.

Fumatul şi băutul sunt printre cauzele bolii sale, însă starul crede că stresul şi dieta inadecvată au jucat un rol important în declanşarea cancerului. Acum, el este decis să se orienteze către mâncarea organică, mai ales acum, când are de recuperat 16 kilograme, pierdute după chimioterapie.

Douglas spune că a pus la loc 6 kilograme pentru că mănânc ca un porc'. De altfel, starul a fost fotografiat recent pe o plajă din Hawaii, arătând mult mai bine ca acum câteva luni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare