; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael c hall

Michael C. Hall învinge cancerul

28 January 2010

După ce a primit Globul de Aur pentru cel bun actor de televiziune într-un serial dramatic, starul din „Dexter' a obţinut aceeaşi distincţie la gala premiilor decernate de Sindicatul Actorilor Americani (Screen Actors Guild / SAG) din 23 ianuarie.

Aprecierea de care s-a bucurat actorul Michael C. Hall în ultima perioadă a fost umbrită de lupta pe care acesta a trebuit să o ducă cu boala. Ştirea că el suferă de o formă de cancer a sistemului limfatic a apărut în presa de peste Ocean cu câteva zile înainte de gala decernării Globurilor de Aur din 17 ianuarie, unde actorul a apărut cu o căciuliţă neagră pe cap, părul căzându-i în urma chimioterapiei. Iniţial, actorul nu a vrut să dezvăluie că a fost diagnosticat cu limfomul Hodgkin. Dar pentru că boala sa a fost depistată într-o fază incipientă şi pentru că urma să-şi facă apariţia la mai multe gale, el a decis să facă public acest lucru printr-un comunicat.

Faptul că, în ultima lună, a primit două premii importante şi că mulţi colegi de breaslă i-au fost alături l-a animat şi mai mult pe Michael (al cărui tată a murit de cancer la prostată când el avea 11 ani). „Este drăguţ să primeşti atâta energie pozitivă', a zis el, citat de people.com. În plus, tratamentul impus de doctorii din Los Angeles a dat roade, iar Michael a declarat, după premiile SAG, că evoluţia bolii a fost oprită şi că se simte bine. Actorul în vârstă de 38 de ani intenţionează să se întoarcă în această vară pe platourile de filmare pentru cel de-al cincilea sezon al serialului „Dexter'.

Michael Carlyle Hall şi-a început cariera în producţii teatrale de pe Broadway, printre care „Cabaret' şi „Chicago'. A devenit celebru cu rolurile din serialale „Sub pământ S.R.L.' şi „Dexter', care i-au adus 3 nominalizări la premiile Emmy pentru cel mai bun actor de televiziune într-un serial dramatic în 2002 (Sub pământ S.R.L.'), respectiv 2008 şi 2009 (pentru „Dexter'). Pe marile ecrane din România, Michael a putut fi văzut anul trecut în filmul Gamer – Jocul supravieţuirii' alături de Gerard Butler. Anul acesta, el va apărea în pelicula „Peep World' (aflată în post-producţie) şi va începe filmările la comedia East Fifth Bliss'.

Cât priveşte viaţa sa amoroasă, Michael C. Hall a păstrat întotdeauna discreţia şi nu a fost implicat în scandaluri. În 2008, el s-a căsătorit cu Jennifer Carpenter (30 de ani), sora sa din serialul „Dexter'. Din 2002 până în 2006 Michael a mai fost căsătorit cu o altă actriţă, Amy Spanger.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare