; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Michael buble 90122a565e93d4c796dab76fbbf1025fd2c815e6

Michael Buble a devenit ipohondru după ce fiul său a fost diagnosticat cu cancer

06 May 2020

Lumea artistului Michael Buble a fost întoarsă pe dos dupa ce fiul său, Noah, în vârstă de șase ani, a fost diagnosticat cu cancer la ficat în urmă cu trei ani. Acum micuțul se recuperează este in remisie, iar Michael recunoaște că a devenit mult mai conștient de sănătatea sa.

Acesta a fost speriat mai ales când a fost nevoit să facă un RMN după s-a lovit cu un baros in timpul filmărilor pentru emisiunea „Celebrity IOU', un format asemănător emisiunii „Visuri la cheie', în cadrul căreia participă și vedete.

„După toate întâmplările pe care le-am avut cu fiul meu sunt ipohondru … După ce m-am lovit m-am gândit:„ Oh, Dumnezeule , oh, zeul meu, mor, ‘pentru că a existat literalmente o lovitură destul de gravă. A fost atât de rău că am fost nevoit să fac RMN după aceea.

 

Între timp, Michael a mai povestit, potrivit femalefirst.co.uk că se teme de fiecare data când au loc verificările fiului său.

 

„Trebuie să-l ducem la fiecare trei luni pentru verificări, și este într-adevăr înfricoșător … Unul dintre primele lucruri pe care mi le-a spus un medic la unul dintre spitalele la care ne-am dus a fost să rămânem puternici și să ne ajutăm reciproc. Când ne-am întrebat de ce ne spun medicii, acest prieten de-al nostru, care lucrează cu familii care trec prin astfel de lucruri, a spus că în jur de  92% din cuplurile care trec prin asta … divorțează. dintre cei opt la sută care nu au divorțat au mai mulți copii. Și desigur, soția mea și cu mine ne-am gândit, iată că avem o familie frumoasă'.

 

Michael Buble a luat o pauză de la cariera sa muzicală și, potrivit surselor citate de The Mirror, nu va mai cânta până când fiul său nu se face bine.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare