Homepage  / Vedete străine

Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Cântărețul a suferit o operație de urgență. Cum se simte în prezent

Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer cerebral. Cântărețul a suferit o operație de urgență. Cum se simte în prezent
4

de Cristina Țapu,

Vești proaste pentru fanii artistului Michael Bolton, cunoscut de o lume întreabă pentru muzica sa cu versuri sensibile. Artistul a fost diagnosticat cu o boală cumplită și supus unei intervenții chirurgicale de urgență cu puțin timp înainte de Crăciun. Care este starea sa în prezent și ce mesaj a transmis fanilor săi.

Michael Bolton a fost diagnosticat cu cancer cerebral și operat de urgență

Michael Bolton, în vârstă de 70 de ani a fost diagnosticat cu cancer cerebral, iar medicii au intervenit de urgență pentru a-l opera. În prezent, starea sa este una stabilă, însă drumul spre recuperare este unul anevoios. Artistul a transmis un mesaj fanilor, în carea a vorbit experiența neplăcută pe care o parcurge.

„BraVo” music awards in RussiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Chiar înainte de sărbători s-a descoperit că am o tumore pe creier , care a necesitat o intervenție chirurgicală imediată. Datorită unei echipei medicale incredibile, operația a fost un succes. Acum mă recuperez acasă și sunt înconjurat de dragostea și de sprijinul extraordinar al familiei mele.

În următoarele două luni, îmi voi dedica timpul și energia recuperării, ceea ce înseamnă că va trebui să iau o pauză temporară de la turnee. Este întotdeauna cel mai greu lucru pentru mine, să-mi dezamăgesc fanii sau să amân un spectacol, dar muncesc din greu pentru a-mi accelera recuperarea și a reveni în curând, la concerte.

Sunt profund recunoscător pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ați arătat, cu atâta generozitate, de-a lungul anilor. Să știți că vă păstrez mesajele pozitive în inima mea și vă voi oferi mai multe update-uri cât de curând voi putea”, a transmis Michael Bolton, pe rețelele de socializare.

Michael Bolton are o carieră impresionantă și continuă să concerteze în întreaga lume

Pe parcursul carierei sale, artistul a comercializat peste 53 de milioane de albume și single-uri la nivel mondial, obținând două Premii Grammy pentru cel mai bun solist de sex masculin, precum și șase premii la American Music Awards, alături de numeroase alte distincții.

La doar 15 ani, el se dedica muzicii rock, iar la vârsta de 22 de ani, era deja membru al formației heavy metal Blackjack. Surprinzător, în 1975, acest simbol al muzicii pop a susținut un concert alături de chitaristul formației Kiss, Bruce Kulick, deschizând turneul lui Ozzy Osbourne!

Mai mult, în 1983, s-a prezentat la audiții pentru rolul de solist în faimoasa formație Black Sabbath a lui Osbourne, deși, din păcate, nu a obținut postul dorit, chiar dacă vocea răgușită și imaginea sa de rocker, cu părul lung, îl recomandau ca un artist cu priză la public – imagine pe care a păstrat-o și mai târziu, captivând publicul feminin.

La vârsta de 70 de ani, Michael continuă să își dedice timpul cântatului, chiar dacă averea sa de 60 de milioane de dolari i-ar permite să se bucure de liniștea reședinței sale din Los Angeles.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton